Efsane bir cuma gününden Tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor ve bugün 2024 ile ilgili bu kez astrolojik açıdan bakmaya niyet ediyoruz.

2024 ile beraber satürn yılı başladı, bu yüzden hazırlanmakta fayda var!

Ya olgunlaşırsın ya da

"Olgunlaşırsın" ve seçim senin!  bilgenin dediği gibi: "büyük güçlerle birlikte büyük sorumluluklar gelir" ve 2024'ün getireceği budur! Hayatına, yoluna, kişisel yolculuğuna kendini adaman gerektiğini anlayacaksın!

Hem bireysel hem de toplu olarak birçok değişiklik ve dönüşümler geliyor, hazır olun!

Üzerinize düşeni, yani "Ödevinizi" yaptıysanız - ruhunuzun size rehberlik ettiği ve yürümenize yardımcı olduğu şeyi o zaman sorun değil,

Satürn'ün yönettiği bir yılda hayat yolunuzu yürümeniz gerektiğinin daha bilincinde ve de sahip olacaksınız.

 Bu da senin hasadın olacak!

 

Şimdi, kendinize ve başkalarına karşı umursamaz ve sorumsuz davranıyorsanız, seçimlerinize ve doğduğunuz kişi olmak için yapmanız gerekenlere hazır olun, çünkü Satürn çağrıyı getirecek.

 

Ama panik yapmayın, inan bana, Evren her zaman sizin yanınızda ve özünüzü ve Ruh Görevinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır, bunun için bile olsa, Belki hayatınızda 360 derece dönüş yapmanız gerekiyor! Ne kadar hizasız olursan ol, o kadar çok "Satürn'ün eli" eylemini hissedeceksin, ama şükret, çünkü hayatındaki sektör ne olursa olsun, güçlü bir şekilde inşa etmeye başlayabilmen için seni yoluna geri getirmektir: profesyonel, sevgi dolu, manevi, maddi...

 

Değişime direnme, 2024 uzun zamandır hayal ettiğin Ruh Misyonuyla seni güçlendirecek ve temelli hale getirecek büyük ve derin dönüşümler getirecek!

Sadece izin ver ,al, kabul et ve onayla..,

 

Sevgi ve minnetle

 

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…