Efsane bir cuma gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor hayatın inişlerle çıkışlarla dolu olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Bazen işler planladığımız gibi gitmez. Dün senin için zor bir gün olmuş olabilir, belki de bir şeyler ters gitmiştir ve nasıl hissettiğini hayal edebiliyorum. Ama bak canım sana bir şey söylemek istiyorum: cesaretin kırılmasın.

 

 Hayat zorluklar ve engellerle doludur ve başarıyı azimle elde ederiz.

Yeteneklerinize, potansiyelinize ve her türlü zorlukla başa çıkabilme yeteneğinize inanın. Kötü bir gün ya da olumsuz bir sonucun seni bırakmasına izin verme.

 

Yaptığın her deneme seni hedefine daha da yaklaştırır. Atılan her adım, ne kadar küçük olursa olsun, hedefine doğru bir ilerlemedir. Başarısızlığın başarıya giden yolun bir parçası olduğunu unutmayın. Hatalarla öğreniriz, büyürüz ve güçleniriz.

 

Düşüşlerle sarsılmayın, çünkü onlar daha güçlü ve kararlı yükselmek için fırsatlardır. Her bir başarısızlıktan ders alın, stratejinizi ayarlayın ve tekrar deneyin. Israr, hayallerinize ve hedeflerinize ulaşmanın anahtarıdır.

 

Kazanmayı hak ettiğin fikrini zihnine yazdır. İnsanoğlu inanılmaz bir direnç yeteneği ile bahşedilmiştir. Bunu kendi avantajına kullan. Ne olursa olsun kendine olan güvenini asla kaybetme.

 

Unutmayın ki başarı bir son durak değil sürekli bir yolculuktur. Başarana kadar denemeye devam et, çünkü en ödüllendirici başaranlar ısrarla bulunur.

Kötü bir günün geleceğini belirlemesine izin verme. Kararlılık ve odaklanarak ilerlemeye devam et..

 

Hayallerine ulaşabilecek kapasitedesin. Kendine inan, deneyimlerden öğren ve ilerlemeye devam et. Eminim azimle çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

 

Başarıya düşündüğünden daha yakınsın. Kendine inan ve elinden geleni yap. Sıkıntıların sizi düşürmesine asla izin vermeyin, çünkü zafer, doğru olanı yapana kadar denemeye devam edecek cesaret ve kararlılık sahibi olanlarındır.

 

Bu yüzden hadi canım başını  dik tut ve şöyle deriinnnnn  bir nefes al ve denemeye devam et….yürüüü…

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…