Çinlilerin ünlü ev yerleştirme sanatı olan Feng Shui göre hepimizin çok merak ettiği acaba bolluk bereket evimizin neresinde evlerimizde bolluk bereket nasıl arttırılır.

Efsane bir çarşamba günü niyetimle diyor ve Çinlilerin ünlü ev yerleştirme sanatı olan Feng Shui göre hepimizin çok merak ettiği acaba bolluk bereket evimizin neresinde evlerimizde bolluk bereket nasıl arttırılır? Bugün bu konuları konuşmaya ne dersiniz?

 

Feng Shui'ye göre mutfak kutsal bir ortam olarak kabul ediliyor. Doğu bilgeliğinde, mutfak bir evin zenginliğini ve refahını harekete geçiren enerjik gücü besler.

Kısacası mutfak zenginliğimizi, sağlığımızı ve ailemizin refahını temsil eder.

 

Mutfağınızı ve içindeki her şeyi her zaman temizleyin ve iyi bakın. Orayı taze, sağlıklı ve gelişen enerjiyle tutun.

Bizi besleyen, sağlık, ruh hali ve esenlik sunan yiyecekleri mutfakta saklayıp hazırlıyoruz.

 

Evinin en önemli yerlerinden biri lavabodur çünkü su elementinin kaynağıdır, duygusal yönleri temsil eder. Her zaman kirli, bulaşık ve yemek artıklarıyla doluysa, bir sürü kavga, gerginlik ve kalp ağrısı ile duygusal istikrarsızlığa işaret eder. Ayrıca sızıntıları kontrol edin. Genel olarak mali kayıplara neden olan sızıntılardır.

 

Buzdolabı da önemli bir parçadır duyguların emanetini simgeler ve bilinçsizliğin duygularıyla ilişkilidir.

Duygusal zorluk yasayan birçok insan buzdolabını düzenleyemez ve genellikle zamanlarını ve paralarını boşa harcarlar.

 

Ürünlerin orada depolandığını

'görmeyerek' bozulmalarına da izin veriyorlar. Buzdolabınızı temiz ve düzenli tutmaya çalışın.

 

Ocaklarımız evin refahına bağlı ateş elementinin temsilidir. Onun sayesinde yiyecek hazırlayıp evimize enerji inşa ediyoruz.

Ocaklarımız tıkanmışsa, kirlenmişse, gelir, güç ve canlılık kaynaklarında bozulma sinyali vardır. Bu yüzden ocağınızı mutfağınızda temiz tutmak şarttır.

 

 Soba evdeki bolluk ve refah sembolüdür. Gerçi genel olarak evlerimizde soba kalmadı ama. Ama o soba dumanıyla tüten sobalar ne kadar da güzel değil mi? Evlerinde soba olanlar bunun kıymetini bilin. Ateşi yanan dumanı tüten sobası olan evlerin enerjileri yüksektir bolluk ve bereketi de aynı şekilde.

 

Feng Shui'nin içinde olduğu gibi, iyi enerjilerin akışkanlığı ile doğrudan ilişkili olduğu için çevrenin temizliği şarttır. Bu nedenle mutfak temiz ve düzenli olmalıdır.

 

Bir Feng Shui tekniği, mekânlarınızda bol bol bol dolaşımlı iyi enerjilerin akışını sağlamaya dayanır. Feng Shui uygulamak hayatı her yönden akışına bırakmaktır.

 

Evinizin sevgi köşesini ve aşk köşesini merak ediyorsanız o zaman evinizin kapısını referans alırsanız, sevgi ve aşk köşenizi yaşam alanınızın en uzak sol köşesine kurmalısınız.

 

Yazdığınız yazının da bir dili olmalı ne kadar güzel yazı yazarsanız yazın ya da konuşursanız konuşun içinde sevgi hissi olmalı!

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…