Günlük yaşamımızda, farklı enerji türleriyle çevrili durumdayız. Her zaman arkanda duran bir arkadaştan gelen o rahatlatıcı enerji, soğuk bir günde sıcak bir sarılma gibi.

Ve diğer yandan, bir tartışma sonrası ya da yüklü bir ortamda hissettiğimiz o ağır enerji gibi.

 

Evrendeki her şey titreşir ve hissedilebilen tek şey enerjidir!

ENERJİ BİR kuştur.

 

Bazen enerjisi, tüm çevreyi aydınlatacak, etrafındakilere ilham ve neşelendirecek kadar parlak insanlarla tanışıyoruz. Bazen, belki de kendi mücadeleleri ve zorluklarıyla, bize kendi enerjimizi korumanın önemini hatırlatan yoğun titreşim yayanlara rastlıyoruz.

 

Anlamak için önemli olan, hangi enerjiyi yetiştirmek ve hangi enerjiyi serbest bırakmak istediğimizi seçebilme yeteneğine sahip olduğumuzdur. Her şafakla birlikte pozitif, neşelendirici olan her şey ile uyum sağlayabilme şansımız var. Ve kendimizi daha düşük enerjilerle çevrili bulduğumuz durumlarda bile, odak noktamızı yeniden yönlendirmek, yeniden ayarlamak ve yönlendirmek için içsel güce sahibiz.

 

Hayatın bu harika enerjik balesinde, kendi senfoninizin ustası olun. Kaos içinde bile uyumu bul, karanlıkta bile ışığı ara. Ve her zaman şunu hatırlayın: Tek bir mum karanlık bir odayı aydınlatabiliyorsa, enerjiniz de iyimserliğin rehberliğinde dünyanızı değiştirebilir ve başkalarına da aynısını yapmaları için ilham verebilir.

Güneşiniz parlasın…

Işığınız yansısın…

Sevgi ve minnetle,

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…