'Böbreklerde atalarımızın enerjisi yaşar, dinmeyen enerji, sadece solup gider. Ayaklarımızı her zaman sıcak tutarak ve toprakla doğrudan temas halinde tutarak bu enerjiyi koruyalım.

Çünkü böbreklerin (köklerin) meridyenleri, meridyen noktaları ayak tabanında başlar ve aşırı soğuk bu enerjinin eksikliğine sebep olur. (böbrekler, mesane ve duygu doğrudan bu organla bağlıdır: korku duygusunu üretebilir ) ayaklarımızdaki ısı ve toprakta nötürlemek böbrekleri, mesaneleri güçlendirir ve canlılık sağlar.

 

Böbrek enerjisi ömür boyu tüketilmesi için iyi bakılması ve iyi depolanması gereken bir hazinedir. Bir kişinin düzensiz bir hayatı olduğunda ( hazır ve katkı maddeli gıdalar, alkollü içecekler  ve uyuşturucu kullanımı, aşırı  fiziksel ve zihinsel çalışma) bu enerji daha hızlı tüketilir ve olası fiziksel ve duygusal uyumsuzluğun ortaya çıkmasıyla  da sağlık  kötüleşir.

 

Böbrek, büyük soy hazinesini barındırmanın yanı sıra, ilik üretip beyni ve kemikleri besler, kanı temizleme ve tüm vücut sıvılarının düzenleme gibi organik işlevlere de sahiptir.

 

Böbreklerimiz atalarımızın enerji çukurlarıdır ve korkuları, fobileri ve travmaları depolarlar.

 

Böbreğin hakim olduğu duygu, güvensizlik, kararsızlık, hayal kırıklığı ve şoklarla gelebilen korkudur. Güvensiz ve kararsız kişiler, böbrek enerjisi eksikliğine tipik bir rahatsızlık olarak ortaya çıkarabilirler, siyatik, bel ağrısı, diz üşümesi ve bacak zayıflığı gibi, hayatta hareket etmeyi zorlaştırabilir. Korkuya atalete neden olabilir, felce yol açabilir ve karar verme yetisinin kaybına da yol açabilir.

Korku kronikleştiğinde, hayatta mücadele irade ve kararlılık gücü azalabilir.

 

Böbrek güçlü olduğunda irade de güçlü olacaktır çünkü zihin hedefini belirler ve peşinden gider.

Peki sizin böbrekleriniz nasıl?

Yaşadığınız herhangi bir böbrek rahatsızlığı var mı?

Sevgi ve minnetle,

Selam ve sevgilerimle,

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum …

sizi seviyorum…