Efsane bir iki enerjili cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor

Efsane bir iki enerjili  cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyor 
ve iki enerjisi acaba bize neyi getiriyor ?

2 ENERJİ GÜNÜ
Aşk, ilişkiler ve empati ve değişim dönüşüm  için çok güzel bir gün. Sevdiğinizle romantik vakit geçirebilirsiniz. Sakin bir gün olduğu için kendinizi çok zorlamadan akışta kalarak bu güzel enerjiyi deneyimleyebilirsiniz. Anne enerjisi  taşıdığı içinde  annenizle  tartışmayın, empati ile hareket edebilirsiniz.
Biz bu iki enerjili günde  kendi değişimimiz için neler yapabiliriz bunlara bakalım mı?
Genel olarak insanlar alışkanlıklarını   değiştirmekten korkarlar çünkü değişimin garantisi yoktur. İşte bu yüzden hep aynı restoranlara gitmeyi, hep aynı yemekleri, aynı içecekleri sipariş edip aynı tatlıyı seçiyoruz. Anlaşmazlıktan kaçınmak için aynı şeyleri tekrar tekrar seçiyoruz.
Kazanmaya devam etmek için değişmen gerek.
Değişim için bizi hep aynı yerlere götüren yolları unutmamız gereken bir zaman var . Sorun şu ki , insanlar garanti olmayan mutluluğu riske atmaktan çok korkuyor. Değişim, önceki bir şeyden kopmuş olduğunuzu gösterir ve KORKU YARATIR ve  şüpheler yaratır. Ve şüphelerimiz tehlikelidir bize sadece risk korkusuyla kazanabileceklerimizi kaybettirir .
Ama size bir şey söyleyeyim, büyümek değişim demektir, ve değişim risk içerir, bilinenden bilinmeyene geçiş..!
Korku sınırlarının  ötesine geçebilen insanlar kuantum sıçramasına benzer bir şeyler yaşar , etrafındaki her şeye daha anlayışlıdırlar ve karşılarında daima sonsuz olasılıklar açar (Zihin muhtesemdir). 
Hayata evet de, küçük seylerde yenilikler yap, yeni lezzetler tat, arada bir cesaret et.
Maceracı bir ruh olarak kal. Asla unutma hayatın araştıranlara ait olduğunu . O statiklere ,hareketsizlere ait değildir . O akışa  aittir. Yenilik yapanlara ait. Bazı kesinliklerimizin kurallarını çiğnemek pervasızlık değil ÖZGÜRLÜKtür.
Dışardan değiş, içeriden değiş. Risk al, pizzanın, dondurmanın tadını değiştirmekten korkma, saçlarını kestirmekten, fikrini değiştirmekten, kıyafetlerini giymekten, şehrini değiştirmekten, yeni insanlarla tanışmaktan, rotanı  değiştirmekten korkma, Kendini yeniden keşfetmekten.
Rotanızı değiştirmekten korkmayın, sadece yön değiştirdiğinizde yeni yollar keşfedersiniz . Farklı bir şey istiyorsan, farklı bir şey yapmaya istekli olmalısın .
Dönüşüm, eski alışkanlıkları  YENİLER ile değiştirmeyi gerektirir.
Her gün yeni bir sey yap…!
Peki bu güzel cumartesi günü acaba kendiniz için ne gibi değişiklikler yapacaksınız..!
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…,
Sizi seviyorum….,
Sizi Seviyorum……,