Efsane 4 enerjili perşembe gününden tüm gönül dostlarıma sevgiler.  Peki, bu 4 enerjisi bize neyi getiriyor acaba?

Numerolojiye göre 4 sevgiyi anlatır sevgi almak ve sevgi vermek dört enerjisinin görevidir buda kalp çakrasıdır. Dört enerjinin güne yansımasında ise daha kararlı olabilirsiniz, biraz sabretmeniz ve beklemeniz gerekebilir. Beklediğiniz bir haber ya da yapmak istediğiniz bir konu hakkında sabırsızlık yaşıyorsanız da o gün beklentiniz karşılanmayabilir. Bugün de ailenizle hoş ve güzel vakit geçirebilirsiniz.
Kalp meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz diyor ve kendi sevgimize dönüp kendi ışığımıza bakmaya ne dersiniz?
 
Günlük yaşamımızda, etrafımız farklı enerji türleriyle çevrilidir. Bizi her zaman destekleyen bir dostun rahatlatıcı enerjisi vardır, soğuk bir günde sıcak bir sarılma gibi. Ve diğer yandan, ağır bir enerjide var ki, bir tartışma sonrası ya da yüklü bir ortamda hissettiğimiz his gibi.
 
Evrendeki her şey titreşir ve hissedilebilen tek şey enerjidir!
Bazen enerjileri o kadar parlak ki, çevresindekilere ilham veriyor ve neşelendiriyor gibi görünen insanlarla karşılaşabiliriz. Bazen yollarımız, belki de kendi mücadeleleri ve zorluklar için, bize kendi enerjimizi korumanın önemini hatırlatan daha derin bir titreşim yayanlarla kesişir.
 
Anlaması gereken şey, hangi enerjiyi büyütmek ve hangisini serbest bırakmak istediğimizi seçebilme yeteneğine sahip olduğumuzdur. Her şafakla birlikte frekansımızı pozitif olan her şeye, tüm yükselişlere ayarlama şansımız var. Ve kendimizi daha düşük enerjilerle çevrili bulduğumuz durumlarda bile, yeniden yönlendirme, yeniden ayarlama ve odak noktamızı yeniden yönlendirme için içsel güce sahibiz.
 
Hayatın bu harika enerjik balesinde, kendi senfoninizin ustası olun. Kaos içinde bile uyumu bul, karanlıkta bile ışığı ara. Ve her zaman unutmayın: Tek bir mum karanlık bir odayı aydınlatabiliyorsa, enerjiniz de iyimserliğin rehberliğinde dünyanızı değiştirebilir ve başkalarına da aynısını yapmaları için ilham verebilirsiniz.
 Şükran ve sevgilerimle
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…