Efsane 9 enerjili cuma gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle…

Bugünün enerjisi 9’ dur ve numerolojiye göre 9 ENERJİ GÜNÜ saf masum enerji günü, aynı zaman da son rakam olduğu için bırakma günü. Neyi bırakmak istiyorsanız artık size hizmet vermiyorsa onu bırakma günü  Sevginin, empatinin güzel enerjisi dokuz gününde çocuklarla bir şeyler yapabilir ya da onları sevindirebilirsiniz..
İşte bizde bu 9 enerjisinden faydalanalım ve hayatımızda kimleri ve neleri çıkarmamız gerekiyorsa onları fark edelim.
 
Çünkü dünyada başka hiç kimse seninle kendinden daha uzun süre geçiremez. Gerçekten kendini tanıyor musun? Peki bu kişisel ve profesyonel gelişiminiz için ne kadar önemli?
 
Kendine baktığınızda kendine sormaya başlıyorsun,
Ben gerçekte kimim?
Amacım ne?
Neden doğdum?
Beni ne mutlu ediyor?
Benim için mutluluk hayattaki yaşamaya değer en önemli andır. Tamamen mevcut ve tam olarak şimdi olduğum zaman. Tam olarak olmak istediğim yerdeyken, birlikte olmak istediğim insanlarla beni mutlu eden şeyleri yaparken. Zamanın geçtiğini görmediğim zaman.
 
Kendini tanıma, bağlanma demektir.
 
Doğru seçim, değerlerimizi koordine eden merkezimize bağlıdır. Biz onlarla iletişim kurmadığımız için, düşünmek istemeye bağlı değil, duyguya bağlı değil, eyleme bağlı değil, bireysel hareket ederler.
 
İç merkezimizi dinlersek, değerlerimizi bilirsek, sezgisel zekâmıza değer verirsek, yaşam amacımızı dışarıdan değildi içerden buluruz. Ve böylece de aradığımız mutluluğumuzu bulduk demektir.
 
Dışarıdan çok içimize bakalım.
 Çünkü hayatından ve mutluluğundan “sen“ sorumlusun.
 
"Kendini tanı"
 
Bu cümle, gerçek bilgiye giden ilk adımın kendimizi tanımak olduğunu gösterir. Etrafımızdaki dünyayı tanımak istiyorsak önce kim olduğumuzu bilmeliyiz. Bilgi ve kendimizi tanımak bir süreçtir, hiç bitmeyen bir arayıştır ve her gün daha fazlasını öğrenebiliriz.
 
Kendini tanıma süreci, kişinin dünya ile ve diğer insanlarla etkileşim kurma şeklini değiştirir, yeni şeyler tanışma ve öğrenme olanağını açar.
 
Bir diğer açıklama ise kendimizi tanımamızın, kim olduğumuzun farkında olmamız ve başkalarının bizim hakkımızda ne düşündüklerini önemsemememizin daha önemli olduğudur.
 
Kendini bilmek her şeyin başlangıcıdır! Bunu anladığımızda ve onu aradığımızda her şeyin değişmesi ve gelişmesi inanılmazdır.
Evet bu sevginin, şefkatin ve mutluluğun enerjisi olan bu 9 enerjili efsane cuma gününde
Hepimize de mutluluklar, sağlık, huzur, aşk ve bol para getirmesine niyet ediyorum
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle,
Selam ve sevgilerimle ve
Hayırlı cumalar dileklerimle
Sizi seviyorum...
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…