ENERJİNE VE YAŞAMINA ÖNCELiK VERMENİN SiHiRi

Efsane bir perşembe gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle…
Haydi gelin bugün özümüzü uyandıralım enerjimizi ve titreşimimizi yükseltelim bugünden itibaren daha sağlıklı daha enerjik ve daha mutlu bir hayatı seçelim.
Biz biliyoruz ki hayatta her şey bizim seçimimiz!
 
Gündelik hayatta çok mu kaybediyoruz kendimizi?
Gündelik hayatın telaşları ortasında, kendimize olan bakımı bir kenara bırakıp, dış taleplerin koşturmacasında kaybolmak kolaydır. Bu arada, kendinizden başlayarak sevilmeyi, saygı duyulmayı ve yetiştirilmeyi hak ettiğinizi hatırlamak çok önemlidir.
Oysaki kendimize değer vererek Evrenin en saf ve sevgi dolu enerjisine uyum sağlıyoruz. Hepimiz tükenmez evrensel bir sevgi kaynağı tarafından yaratıldık ve özümüzü onurlandırarak evrenin akışına uyum sağlıyoruz. Bırakın kendinizi sularının nazikçe aktığı bir aşk nehri gibi içinizde atan yaşamla olan bağlantıyı hissetmenize izin verin.
 
Yetenekler, hediyeler ve dünyayla paylaşmak için parlak bir ışığı sahip iseniz  ve değerli olduğunuzu unutmayın. Kendi ateşimize önem vermezsek, etrafımızdakilerin yolunu nasıl aydınlatabiliriz?
En büyük önceliğin sensin!
Kendini sevmek bencillik değil, öz şefkat ve ruhsal bilgelik eylemidir.
 
Kendi enerjinizi önceliğiniz yaparak dünyaya sevgi ve pozitif enerji gönderebilir hale gelirsiniz.
• Kendinize en derin ve gerçek değerlerinizle ve amacınıza uyumlu, özgün bir şekilde yaşamaya izin verin.
 
Her nefesin, kalbinizin her atışının, mevcut her anın kıymetini bilin. Hayat ilahi bir hediyedir ve sen onu güzellik, minnet ve sevgi dolu bir deneyim yaşatma gücüne sahipsin.
Sen kendinin efendisisin!!!
 
Her gün kutsal özüne bağlanmayı, enerjine önem vermeyi ve ruhunu beslemeyi seçebilirsin. Neşe, denge ve iç huzuru aramak için kendinize izin verin. Kalbinize güvenin ve evrenin kulaklarınıza yumuşakça fısıldadığı gibi sezgilerinizi takip edin.
Sen bu engin evrende ilahi bir kıvılcımsın, varlığın ise bir hediyedir.
Kendine değer ver, kendini sev ve dünyaya eşsiz ışığını parla.
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Mutlu perşembeler,
Sizi Seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…