Efsane bir Salı gününden tüm gönül dostlarıma selamlar..

Bugün sizlerle bizi besleyen bizi yükselten nelerdir? Bu konuyu konuşalım istedim.
 
Küçük günlük alışkanlıklar beyninizin dinlenmesine yardımcı olabilir, refah, beslenme ve rahatlama hissi getirebilir. Seni besleyen şeyleri biliyor musun?
 
Kendinizi beslemenin birçok yolu vardır:
1) DUYGULARIMIZIN bilinçli varlığını deneyimlemeyi, bir yemeğin tadını yavaş yavaş çıkarmayı, yemeğin farklı tat ve lezzetini takdir etmeyi, meyvenin rengini, şeklini ve kokusunu ilk ısırıktan önce gözlemlemeyi içerir.
Gözleri kapatıp kahve kokusuna odaklanmak, bahçede oturup çiçeklerin farklı renklerini ve şekillerini gözlemlemek, bir müziğin sesine kapılmak, bir battaniyenin yumuşak dokusunu hissetmek, çimlerde yalın ayak yürümek, gün batımının tadını çıkarmak, renkleri izlemek ve gökyüzündeki ışıktan kademeli değişim, derin bir nefes almak, rahatlatıcı bir banyo yapmak, suyun vücuda aktığını hissetmek.
 
2) RUHSAL BESLENME,
kutsal veya felsefi metinleri okuma uygulamaları, gönüllü çalışma, meditasyon, dualar, doğaya bağlanma, kendisiyle bağlanma gibi ilahi veya daha yüksek kaynak enerjilerle bağlantı yoluyla bizi şarj eden aktiviteleri içerir. Ruhsal beslenme her bir birey için kişisel ve eşsiz bir deneyimdir, sizin için anlamlı olan uygulamaları bulmayı önemli kılar.
 
3) YARATICI BESLENME yaratıcılıkla bağlantılıdır. Resim, müzik, dans, fotoğrafçılık, yemek pişirme, okuma ve yazma gibi sanatsal aktivitelerle ilgilenir. lyi bir kitap okumak, yazmak, resim yapmak, yeni bir tarif yaratmak, strateji, yaratıcılık veya problem çözme içeren oyunlar oynamak gibi hayal gücümüzü ortaya çıkaran her şey aynı zamanda zihni çalıştırmanın ve hayal gücünü uyarmanın eğlenceli bir yoludur.
 
4) İZLEYEREK DİNLENME, aptalca bir film izlemek, bulmacaları bir araya getirmek, evcil hayvanınla oynamak, eğlence sporları yapmak, eğlenceli müzik dinlemek gibi eğlenceli ve verimsiz şeyler içerir... Oyunlu Mola, verimli hedefler veya endişeler olmadan rahatlama ve eğlenme şansıdır.
Evet sevgili gönül dostlarım Listede olmayan ama enerjinizi şarj etmek için yapmayı sevdiğiniz bir şey var mı?
Mutlu bir Salı günü dileğimle
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle,
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…