Efsane bir 7 enerjili Cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgiler

Bugünün 7 enerjisi bize ne getiriyor diye bakıyorum 7 enerjisi bize iç bilgelik, tasavvuf, sezgi ve içe dönüş ile bağlantılıdır. Bu sayı, evrenle bağlantıya geçmemiz için ilk basamaktır.
7 enerjili bugün de iç bilgeliğimizi yükseltmek için içimizdeki çocuk ne durumda ona bakmak ve sormak istiyorum.
 
İçinizdeki çocuk ne durumda?
Çünkü içindeki çocuk mutluysa sen mutlusun, içindeki çocuk yaralıysa sen de yaralısın demektir!
 
Yaranın iyileşmesine yardımcı olmanın ilk adımı, içindeki ÇOCUK'un ihtiyaçlarının karşılanması için yaptığı her şey için kendini ifade etmesine izin vermektir.
Bastırılmış duygular çok yıkıcıdır, bu yüzden ÇOCUKLARINIZIN öfkesinin ve üzüntüsünün kendini ifade etmesine izin vermenin zamanı geldi. Acıya anlayışla sarılmalı, onu kucaklayan, dinleyen, anlayan, hissettiği her şeyin geçmişin bir parçası olduğunu, silinmesi gereken anılar olduğunu sevgiyle anlatan sevgi dolu yetişkin olmalısın.
İçindeki ÇOCUK'un en çok ihtiyacı olan şey sevgidir. Kendini eleştirip, yargılayıp, her türlü kusuru bulduktan sonra kendine pek sevgi duymazsın herhalde, ama belki kendini 4/5 yaşında görseydin, bir şeyler hissetmeye başlardın.
 
Yaralı çocuğun cok fazla sevgiye ihtiyacı var ve bu sevgiyi kendimizin yetiştin (zeka) parçamız vermelidir.
Kendimize sevgi vermeliyiz,
başkalarının bize verdiği sevgi ve ilgiye bağlı olamayız. Başkalarından sevgi almak çok güzel, ama varlığımız  bir arkadaşın , ailenin bize verebileceği ilgi ve sevgiye bağlı  olmamalı …..
Kendini sevmek çocukluk acısını iyileştirir.
Günden güne, ilişkilerinizde nasıl geliştiğinize ve hissettiğiniz her şeye dikkat edin.
 
Kendini iyi hissetmiyorsan, içinde yaşayan ona rahatlık ve sevgi veren o küçücük insana sarıl, sev ve teşekkür et ve onun o korku duygusu gider.
Sadece
"Üzgünüm", "seni seviyorum",
"minnettarım" diyerek hissettiklerinizi sürekli tekrarlayarak temizleyin ve tepkiyi tetikleyen düşünceler/duygular aşka dönüşecek ve onu tetikleyen durum çözülecek.
Peki sizin içinizdeki küçük çocuk nasıl acaba?
Yüzünüzdeki tatlı gülümsemeyle
Selam ve sevgilerimle
Mutlu cumartesiler
Mutlu hafta sonları
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…