Televizyon izlerken uyuma alışkanlığınız var mı?

İlk başlarken masum ve kaygısız ve. “ne var bunda'' gibi görünüyor ama bu paylaşımda bu konuya bir yansıma  açacağız ve okuduktan sonra yine de yapıp yapmayacağınızı  söylemenizi umuyoruz.
 
Ne var ki, bedenimiz uyurken rahat ve açıkken, ruhumuz genişler ve fiziksel bedenden ayrışır, bununla bilinç alanımız çok ince enerjilerden derinden etkilenir.
Yani, TV'de olup biten her şey, doğal afetler, şiddet, herhangi bir kötü haber, film veya romanlardan hoş olmayan sahneler ve acılarla görüntü veya sesler bilinç alanımıza kendi öneri olarak gönderiliyor ve o frekansta modüle ve titreşmeye başlayan zihnimize enerji olarak yerleştiriliyor. Ve bu nedenle kabuslara,, varlıklara, aynı standarttaki enerjilere ve ruhsal saldırılara duvarlı hale geliyoruz.
 
Bu yüzden uyku öncesi ve uyku sırasında bilinçli ya da bilinçsiz olarak zihnimizden geçen ses ve görüntülere dikkat etmek çok önemlidir.
 
Yani uyumadan önce bir şey izleyecekseniz hafif, iyi, hoş ve mutlu bir şey olduğundan emin olun ki, huzurlu bir gece uykunuz olsun ve maneviyatın iyiliğine açılsın.
 
Farkındalığımızın yükseldiği bir gün olması dileklerimle
Yüzünüzde tatlı bir gülümsemeyle
Ve Selam ve sevgilerimle
SIZI SEVIYORUM…
SIZI SEVIYORUM…
SIZI SEVIYORUM …