Güzel bir Pazartesi gününden.yeni haftanın başlangıcından herkese selammmmmmmmm ….


İlişkilerimize bakıyoruz da bazen tam da istediğimiz gibi gitmiyor olabilir o zaman ne yapmalı, neyi görmeli neyi farketmeliyiz ? 

Gerçek özümüzle karşılaşmaya yönelik bu yoğun arayışta, bu uyanış yolunda karşılaştığımız zorluklardan biri, artık frekansımızı takip etmeyen dostluklardır. 

Bir gün Egomla mantıklı bir şekilde düşündüm, ve dedim ki "Peki ya sevgi yasası? Tam tersini yapmaz mıydım?"
Cevap:
"Kızım , hayırseverlik güzeldir, etrafımızdaki herkese yardım etmem lazım , amaaaaaa yardım edilmek istemeyenlere yardım etmek istemenin bir anlamı yoktur, her birinin uyanmak için zamanları vardır Öncelikle dengelemeli, iyileştirmeli, titreşim frekanslarını arttırmalı ve her gün yakından reform yapmaya çalışmalısınız, titreşim frekanslarınızda  olmayan insanlardan ve yerlerden uzaklaşmalısınız. 

Bu şekilde 
Uzun zamandır paylaştığınız enerjilerin kısır döngüsünden çıkacak, bir enerji bağımlılığı, düşünce ve tutum türlerinden kurtulacaksınız 
Hani bizde bir söz var 
Bana kiminle takıldığını söyle ve sana kim olduğunu söyleyeyim, gerçek şu ki . Sevmeyi bırakmayacaksınız çünkü çok sevdiklerinizin tarafında değilsiniz, sadece yaşamınızda artık bir anlam ifade etmeyen belirli enerji türlerini almaya devam edemezsiniz. 

Ve sevgi diğerinin iyiliğini istemektir, bağlanma değildir, her gün görmek zorunda değildir veya yaptığınız her şeye tatmin vermek zorunda değildir, sevgi bağımlılık değildir. Uyandığınız gibi uyanmalarını bekleyin, eğer bu olgunluğa sahiplerse, seçiminizi anlayacaklar ve bunun arkadaşlık, bağlılık veya bir tür muhtaçlık olup olmadığını anlayacaksınız.
Bu durumda kendinizi suçlamayın ve üzülmeyin, çünkü insanlar frekansınızda görünecek, hayatınızın geri kalanında güvenebileceğiniz arkadaşlar olacaklar. 
Diğerlerine aşık olarak selamlayıcı konuşmaya istekli olacaklar, samimi bir şekilde reform yapmaya istekli olacaklar ve samimi olacaklar, tıpkı kendinizle yeniden bağlantı kurma arayışında yapacağınız gibi. Frekansınızda olmayan arkadaşlarınızın alçakgönüllülükten yoksun olduğunuzu söyleyeceklerinden, inançlarınıza takıntılı olduğunuzu, işlerinizde sıkıcı hale geldiğinizi söyleyeceklerinden emin olun, bu normaldir. 
Sizi eleştirecekler buna hazır olun ..
Amaaaaa…ne yapıyoruz …!?
Yoluna git, her birinin manevi bir misyonu var ve senin de öyle ..
Efendimmm hayatınız tam da istediğiniz gibi aksın ..
Yanaklarınızdaki tatlı bir gülümsemeyle….
Mutlu pazartesiler dileklerimle,
Kendinize ve çevrenize sevgiyle  ve aşkla bakın .
Selam ve Sevgilerimle..
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…..
SİZİ SEVİYORUM …..