Kediler kirlenmiş enerji alanlarına çekilirler. Kedilerin uyuduğu yerin  aranmasını tavsiye ediyorlar.

1- Kediler kirlenmiş enerji alanlarına çekilirler.
Kedilerin uyuduğu yerin  aranmasını tavsiye ediyorlar.
Kediler en büyük olumsuz yükü olan yerlerde uyurlar.
Çünkü  bulunduğu yeri sağlıklı bir ortama dönüştürürler.

2-Elektronik cihazların sahip olduğu güç yükünü serbest bırakıyorlar: cep telefonu, müzik aletleri vb. Kedisi olanlar bu cihazların yanında kalmanın ya da uyumanın cazibesini  bilirler.

3-Kötü titreşimleri tespit edip dönüştürebiliyorlar insanoğlunda  bir şeylerin yanlış olduğunu hisseder, bu enerjileri konumlandırır, olağanüstü bir algıya sahiptirler .

4-Kediler yang enerjisinin yaratıcısıdır ve şifacıdır , bundan hic süphe yok.

5-İçimizdeki enerjiyi aktarmak için biriktirdiğimizi hissettikleri kötü enerjimizi dönüştürmeye çalışırlar .
Vücudunun çesitli yerlerine parfüm saçan bezleri var, üzerimize sürtündüklerinde bize ait olduğumuzu söylemek istiyorlar ve mutlu ve huzurlu
söylemek istivorlar ve mutlu ve huzurlu hissettiklerinde bunu  yapmak çok fazla sefkat göstergesidir. Karşılıklı  kabulün bir işareti ve aynı zamanda enerimizi daha iyi yönetebilmemiz için bize sunulan bir yardımcıdır . Bunlar  birer  şifacıdır ve enerjimizi uyum içine  alıyorlar.

6-Sezgileriyle hareket eder ve kendilerini enerjinin dengesiz olduğu yere yerleştirirler. Duygular ve enerji dengesiz olduğunda , ying ve yang dengesiz olduğunda bu enerji akımları bizi uyumsuzluğa sokar ve zihnimiz akupunktur noktalarıyla karşılaştırabilir . Nerede olduklarını biliyorlar  ve onları iyileştiriyorlar.

7-Yatağımızın başlığında  yatmaları, hatta başımızın üstünde olmaya çalışmaları yaygındır, çözülmesi gereken bir çatışma veya birçok endişe olduğunda bunu yaparlar.

8-Bir sey bize zarar verirse, o bölgeye yaklaşıp uzanırlar veya bize şifa eneriilerini sunmak için dokunurlar.

9-Mırıldanmaları  kırıkların ,
burkulmaların ve kas gerginliğinin daha hızlı  iyileşmesine yardımcı olur, rahatlatıcı enerji sağlar .

10-İçeri girmemize yardımcı oluyorlar.Kedinin sık yaptığı  hareketleri mutlaka gözlemlenmeli, onlar bir güzellik, taklit etmemiz gereken bir sanat eseri ve bunu yapmanız tavsiye edilir, uyanırken hareketlerini taklit edin ki vücudumuzun bir kısımlarını  iyilestirelim, tüm kasları gerelim, esneme, genişçe esneme doğanın bize sunduğu harika bir hediye.

11-?????Kedi, kendimizi fiziksel ve duygusal olarak zenginleştirmek, eğlenmek, iyilestirmek ve kendimizi iyilestirmek icin doğanın bize sundugu harika bir hediyedir.

12-Sahibini gördüklerinde beyinleri harekete geçirir ve aşık olduğumuz zamanlardaki  aynı maddeleri salgılarlar .
Eğer bir kediniz yoksa, bir tane aramaya başlamak ve onu iyileşme konusunda yeni bir bakış açısıyla sahiplenmek isteyebilirsiniz.
Peki sizin halen daha bir kediniz yok mu ?
Sevgiyle ve aşkla
Güzel bir gün diliyorum
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum ..
sizi seviyorum …
sizi seviyorum…..