Biz seçimlerimizin sonucuyuz ve 'seçimim yok'umuzun da sonucuyuz, çünkü bu da hala bir seçimdir.

Gezilen her yol bizi, varış noktası varoluşun ötesinde olsa bile, görüşün ulaşamayacağı bilinmeyen bir yere götürür.
İzleyeceğimiz film ya da işe götüreceğimiz her karar  gibi en karmaşık kararlardan en basitine kadar her şey bir sonuç  ve olay zinciri doğurur.
Her zaman kaderimizi planlıyoruz ve bunu anladığımızda eylemlerimizin sorumluluğunu ve şimdiki deneyimlerin
Ödül ya da ceza değil sonuç olduğu anlayışını bilincine getiriyoruz.
 
Atalardan gelen aktarımlarla, evrenin sonsuz alanlarındaki sayısız varoluşta yaşanan tüm deneyimlerini bilinçsizliğin yükünü getirir ve bu yük genellikle seçimlerimizi, korkularımızı ve hatta özlemlerimizi etkilemektedir. Torbada getirdiklerimiz de bizi belirli bir yere götürür, yakınlık modunda insanlara, mekânlara ve durumlara yakınlaştırır.
Geçmişin seçimlerini değiştiremeyiz, ancak şu anda daha iyi seçimler yapabilir, farklı davranabilir, yeni yollar da yürüyebilir ve şimdiki anı kabul edebiliriz, bilinçli ya da bilinçsizce seçildiğini anlayarak.
Tam olarak olmanız gereken yerdesiniz
Aileniz, arkadaşlarınız, işiniz, mücadeleniz ve zaferleriniz bu varoluşta veya başka bir yerde yaptığınız seçimlerin sonuçlarıdır.
Tesadüf diye bir şey yoktur.
Zorluklar karşısında unutma ki her deneyim bir öğretmendir, çünkü anlaşıldığında  bizi daha iyiye doğru değiştirecek ve hepimizin kaderinde olduğu ahlaki mükemmelliğe doğru iten bir öğretiyi beraberinde getirecektir.
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…