Potansiyel bir bahçede, ruhlar çiçek açmayı bekler. Bir çiçeğin doğru şartlara ihtiyacı olduğu gibi, insanlar da çevresine yansıması ve büyümesin için besin aramalıdır.

Ruhun kendini bulduğu ortam, büyümesini şekillendirmede önemli bir rol oynar. İnançlarımız, kurduğumuz dernekler, yetiştirdiğimiz ilişkiler ve yaşadığımız ortamlar köklerimizin rızkını ektiği verimli zemin haline gelir.
Siz algılanan sınırlamaları aşmaya zorlayan ve potansiyelinizin parlaklığını yansıtan iyiliğe köklü ruhları seçin.
Dönüşümün ateşinin ışığını içinizde yaktığınızda, gelişime doğru yolculuğunuzu körükleyen ortaklığın gücüne tanık olacaksınız.
 
Savunduğumuz ilkeler çiçek açmamıza büyük katkı sağlar. Değerlerimiz, inançlarımız ve yolculuğumuza rehberlik eden ahlaki pusula gibi hareket eder.
Bize sağlam bir temel sağlarlar, hayatın fırtınalarına karşı dayanıklılığı sağlarlar. Bir şey için ayakta durduğumuzda, bir amacımız olduğunda, sıkıntılar karşısında sarsılmaz, özgünlüğümüze kök salarız.
Sağlam bir duruş ve net bir inanç olmadan, hayatın fırtınasında kırılgan çiçekler oluruz.
Belirsizlik ve akıntılar bizi süpürür, gerçek özümüzden ayırır.
Yine de, kendimizi sarsılmaz ilkelere bağlamak istikrar getirir ve güçlenmemize izin verir
 
Öyleyse çevremizde yetiştirdiğimiz çevreye, arkadaşlığa ve değer verdiğimiz değerlere dikkat edelim.
İlhamın güneş ışığını, bilginin suyunu, sevginin ve desteğin verimli toprağını arayalım. Bunu yaparken, kendimizi dönüşmüş, zarafet ve ışıltıyla çiçek açmış, gerçek benliğimizin vücut bulmuş hali olarak buluruz.
Peki siz çiçek açmak ister misiniz?
Mutlu cumartesi ve mutlu hafta sonları niyetimle,
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…