Boğaz konuşmayı sembolize eder. Bu düşündüğünün çıkış noktasıdır. İfadeniz ve yaratıcılığınız bu kanaldan tanınır.

Bu nedenle, bir şey konuşmanıza engel oluyorsa, ifade etmeye çalıştığınız anlaşılmıyorsa, sizi rahatsız eden şeyi söyleyemiyorsanız, bilin ki boğazınız iltihaplanmayla cevap verir.
Boğaz ağrısı karışık duyguları ifade eder. Konuşmamızı engelleyen, bizi "kurbağaları yutmaya" zorlayan her şey, bademciklerde iltihaplanmayı, ses tellerinde problemleri ve hatta sesin tam sessizliğini getirecek, düşünceyi sembolize eden: "İstediğimi söyleyemediğim için artık konuşmuyorum. "
Konuşma korkusundan kurtulmayı öğren. Fikirlerinizi, isteklerinizi, beğenmediklerinizi ifade edin ve çevrenizde yaşama özgürlüğü atmosferi oluşturun. İstemediğin şeyi yapmaya zorlanmaya gerek, o yüzden tepki ver!
Canını sıkan şeylerden kurtul ve hayatında yeniyi ara.
Konuşmaktan bıktıysanız ve hiçbir şey değişmediyse, değişme vaktiniz gelmiştir. Sorunlarını çözmek için bir sesin olmasını istiyorsan, durumla yüzleş çünkü sorun başka insanlarda değil, senin içindedir. Değişmen iyi ki çünkü nereye gidersen git zorluklara karşı davranış şeklini de yanında götürürsün.
Kalp ağrısı bir konaklamadır. Kim mutlu olmak istiyorsa savaşmaya gider ve kendini egoya mahkûm ettirmez.
Sizi hayal kırıklığına uğratan her şeyi unutun ve bağımsızlığınızı arayın, hem finansal hem de duygusal. Kişisel entegrasyonunuzu uyumlu bir şekilde arayın ve fırtınaya karşı savaştığımız anların tam olarak daha büyük dalgaların vizyonumuzu kapladığını anlayın.
Öyleyse düşüncelerini bırak.
Gelgitten yana kürek çek. Her konuda ne düşünüyorsanız sağlam ve sakince söyleyin ki, boğazınız mutlaka tamamen iyileşsin.
Peki sizin konuşamadığınız ve içinize attığınız şeyler var mı?
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgi ile bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM …