OKUMAYI BIRAKMA Eskiden çocuklar nehirlerde, çalılıklarda, denizlerde kaybolurdu, bugün odanın içinde kayboldular!

Arka bahçede oynadıklarında seslerini, fantezilerini ve onları duyduğunda, uzaktan da olsa akıllarından geçenleri bilebilirdin.
Eve girdiklerinde her odada bir televizyon ve ellerinde elektronik eşya yoktu.
Bugün seslerinizi duymuyorsunuz, düşüncelerinizi ve fantezilerinizi dinlemiyorsunuz. Çocuklar orada, odalarının içindeler ve bu yüzden güvende olduklarını düşünüyorsun.
Ne kadar da olgunluk bizimkisi.
Şimdi kulaklıklarla, dünyalarında kilitli kalıyorlar, ne olduğunu bilmeden bilgilerini inşa ediyorlar...
Kelimenin tam anlamıyla hayatlarını kaybediyorlar, hala bedenlerde canlılar, ancak ebeveynleriyle olan ilişkilerinde ölüler, çok fazla bilgi ve uyarıcı, yolcu modası olan küresel bir dünyaya kapanıyorlar, güvenli ve güçlü çoçukların ahlakı olarak doğru kararlar alabilmeleri için eğitimine hiçbir katkısı yok.
Onların odalarında çocuklarınızı kaybedersiniz çünkü artık kim olduklarını, ailelerinin ne düşündüklerini bilmiyorlar, zaten aile kimliğinden uzaklaşmışlardır...
Etkilendikleri her şeyin bir karışımı olurlar ve ebeveynler çocuklarının ne olduğunu bilemezler.
Ama yaptığımız seanslarda çocuklu çok aile gördüm,
Sizi çocuğunuzu odadan çıkarmaya, tablet, telefon, bilgisayar, kulaklık, masa oyunları, ve hafta içi geceniz (Cumartesi ve Pazar haric) en az 2 gün boyunca odada, yanınızda çocuklarınızın yanında olmaya davet ediyorum.
Ve oynayın, eğlenin, seslerini, konuşmalarını, düşüncelerini dinleyin ve onları yaşatmak için büyük fırsatlara sahip olun, "iş vermeyi " ve öğrensinler ve canlı sevgi bağları kursunlar ve onları sanal ve fantezi dünyasıyla değil gerçekten sevenleriyle birlikte gülsünler.
Hepimiz için mutlu bir gün olmasına niyet ederek
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…