Acı veriyorsa, bırak bırak gitsin. Olayı yaşarken her ne yaşıyorsan fark etmeyebilirsin ama bıraktığın zaman rahatlayacaksın!

* Bırakmamız gereken şeylere tutunmak daha çok acıya, kaygı ve endişeye neden olur. Bırakmanın bize çok acı vereceğine ve yerine asla bir ver bulamayacağımıza inanarak kendimizi kandırıyoruz. ??Hayatımıza ait olmayan bir şeye ne kadar çok tutunursak, mutluluğumuzun, hatta yaşamanın duygusunun tutunduklarımız sayesinde olduğunu düşünerek kendimizi daha çok kandırırız.??
 
Hayat kalıcı olarak hayal kırıklığına uğramış yaşamak ve artık bize ait olmayan şeylere tutunmaya çalışmak için çok kısa.
 
Haklı olma, haklı olmaya çalışma durumları kontrol etme ve sana iyilik yapmayan insanlara tutunma ihtiyacını bırak.
 Mutlu olma sürecinin bir parçası, kendi zamanınızı neye ve kime yatıracağımıza karar verebilme yeteneğidir. Bir şeye tutunmak için nedenlerimiz olup olmadığını bilmemiz gerekir: bize iyi geliyor mu? Ve günlerimiz daha mutlu mu?
Genellikle karar vermek vazgeçmek demektir.
• Gitmek illa terk etmek ya da bırakmak demek değildir, sadece istediğimiz gibi olmaya zorlamamak, her şeyin doğal olmasına izin vermek, durumu olduğu gibi kabul etmektir.
Gideni tutmayın çünkü o zaman kimin geldiğini bilemezsiniz. Eğer kişi sizi mutlu etmiyorsa, korkularıyla yüzleşmenize yardımcı olmuyorsa ya da hayallerinizi teşvik etmiyorsa, ilişki kurmanın gereklerini düşünün.
??Artık sürdürmeyen şeyleri bırakmak, gelmek zorunda olanı almak için kendimize daha özgür ve özgün olmamıza izin vermektir.
Peki, sizin için doğru olmadığını hissedip bile bile de olsa sımsıkı tutunup bırakmadıklarınız var mı?
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…