Her zaman pozitif düşünün.

1-? Aklınızdan ne zaman olumsuz bir düşünce geçse, onu başka bir düşünce ile değiştirin! Bu çok fazla zihinsel disiplin gerektirir. Bazılarında çok çabuk bazılarında ise uzun süreye ihtiyaç olabilir. Bu sizin hazır olmuşluğunuzla alakalıdır. Âmâ istiyorsanız vaz geçmek yok ve tıpkı bir "sporcu" gibi, sıkı antrenman yap.
2-Hiçbir şeyden ve hiç kimseden korkma. Korku içsel karışıklıklarımızın en büyük sebeplerinden biridir. Kendine inan. Korkmak, başkalarının güçlü olduğuna inanmaktır. Başkalarına güç verme.?
3-Şikâyet etme. Şikâyet ettiğinde, bir mıknatıs gibi, kendi kelimelerinin tüm olumsuz yükünü kendine çekersin. Yanlış giden çoğu bir şeyleri, şikâyet ettiğimizde maddeleşmeye başlar.
  4. Sözlüğünüzden "suçluluk" kelimesini ?çıkarın. Bu duyguya izin vermeyin, çünkü kendimizi cezalandırdığımızda, sırtımızı melankolimizle titreşen olumsuz titreşimlere açıyoruz. Onları görmezden gel.
  5-??Dışardan müdahalenin günlük hayatınızı bozmasına izin vermeyin.
Dedikoduları hayatından temizle, özellikle de kötü yorumları.
Bu bulaşıcı bir durum öyle bir ortamda bulunuyorsanız sizi içine çekebilirler. Birine yardımcı ol, pozitif ve neşelendirici insanları takip et.
  6. Kolay kolay rahatsız olma ve küçük şeylere aldırma.. Sinirlendiğimizde bedenimizi ve zihnimizi zehirleriz.
Huzurla yasamayı ara ve aşırı sinirlenip patlamak istediğinde de  ona kadar say.
 7. Şu anı yaşa. Gelecekte yaşamaya çalışmak ( ki böyle gerçekte yaşamak ) sizi endişeli yapar. Kinli olanlar geçmişte yaşar.
Buranın şu anın tadını çıkar ve görürsün ki şimdi hiçbir şey tekrar etmez, her şey geçer. Gününüzü değerlendirin. Endişelerle zaman kaybetme, endişe sana hastalık getirir.
Sorularınız varsa her zaman sorabilirsiniz!
Peki sizin enerjiniz nasıl?
Evet değerli gönül dostlarım kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın.
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…