İstesekte istemesekte bazen girdiğimiz ortamlarda negatif yüklerle dolu hatta negatif enerji vermeye programlanmış olan insanlar olabilir.

İstesekte istemesekte bazen girdiğimiz ortamlarda negatif yüklerle dolu hatta negatif enerji vermeye programlanmış olan insanlar olabilir onun için sizlere bugünkü yazımda vücudumuzda bulunan negatifi, negatiflikleri nasıl boşaltabiliriz, vücudumuzdan o negatif enerjiyi nasıl atabiliriz? Sizlere bunun için çok güzel bir sır vereceğim.
Bedende nadiren konuşulan ama “mutluluk noktası” olarak adlandırılabilecek bir enerji noktası vardır. Göğsün üst kısmında bulunur ve timus olarak adlandırılır. Bulmak kolaydır, iki parmağınızı boynun dibinde, iman tahtasının hemen üzerindeki çukura yerleştirin. Bu, timus bezinin yaklaşık konumudur. Timüs, negatif enerjiyi nötralize ettiği ve bağışıklık sistemini ve genel olarak sağlığı güçlendirdiği için "mutluluk noktası" olarak adlandırılır. *mutluluk noktasını* etkinleştirin. Bu noktayı jel ile de ovalayabiliriz ve gelsin mutluluk!
Bez (timus) vücudunuz için enerji depolar. Öte yandan stresli olduğunuzda yaşamsal enerjinizin azalmasına neden olur. Bu nedenle, vücudunuz bir enerji dengesizliğinden muzdarip olduğunda, beyninizle vücudunuz arasında bir köprü görevi görerek bunu düzeltebilir.
Bu noktaya hafifçe dokunmak, okşamak ve masaj yapmak enerji titreşimlerinizi yükseltmek için oldukça etkili yöntemlerdir. Timüs bezini yumruğunuzla da uyarabilirsiniz (sadece küçük dokunuşlar, göğsünüze vurmayın). Hangi yolu seçerseniz seçin, 20-30 saniye yapın ve derin nefes alın. Elbette bu teşvike olumlu sözlerle eşlik edebilirsiniz.
Bu "mutluluk noktasının, vücudunuzda bir ürperti, bir neşe ve mutluluk duygusuyla birlikte hissettiğinizde etkinleştiğini bileceksiniz. Bu belki biraz zaman alabilir. Her gün egzersiz yaparsanız, bu uyarımın etkisini hissedeceksiniz. Sık sık panik atak, kaygı ve strese yatkınsanız, bu egzersizi günde birkaç kez yapmanız hayatınızdaki dengeyi yeniden kazanmanıza yardımcı olacaktır. Mutluluk noktanız: TİMUS . . .
Bu Timüs bezine hafif dokunuşları her gün devam ederseniz stresinizin endişenizin ve kaygınızın azaldığını fark edebilirsiniz.
Şimdiden şifanız bol olsun dileklerimle,
Kendinize ve çevrenize sevgiyle bakın,
Selam ve Sevgilerimle,
Sizi seviyorum...
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…