Pek çok insan, insanların ve yerlerin kötü enerjilerinden korkar ve sonunda sadece kötü enerjilerin olmadığını, çok daha iyi ve üstün enerjilerin de olduğunu unutur: iyi enerjiler.

Ve her gün kimsenin görmediği bir şey olur: İyi titreşiminiz, ister çevreden, ister karamsar insanlardan, ister size kasıtlı olarak atılan enerjilerden olsun, tüm olumsuzlukları uzaklaştırır. Ve bunun neden olduğunu biliyor musunuz?
İyiliğe inandığınız için
İnancınız olduğu için
Çünkü sizi günün 24 saati gözetleyen manevi bir korumanız  var ve bunu sizin düşünce sisteminiz yapar
İyi kalpli bir insan olduğunuz için
Hâlâ insanlığa inandığınız için
Çünkü iyilik, onu yapana her zaman geri döner!
 
Ve sadece belirli yerlere varmak veya belirli insanlara yaklaşmak, iyi enerjiniz tüm çevreye yayılır ve size zarar verebilecek tüm kötü enerjileri uzaklaştırır.
 
Bu nedenle, işte bazı tavsiyeler:
 
Düşüncelerinizi daima yükseltin! Zorluklardan geçerken, her şeyin bir çözümü olduğunu ve kötü aşamanın geçeceğini düşünün.
 
Sevdiklerinize inanın, onlar güçlüdür ve sizi daima korurlar! Gerçekten herhangi bir küçük kötü enerjinin size zarar verebileceğini düşünüyor musunuz? Tabiki de hayır! İyi yönlendirildin, buna şiddetle inan!
 
İnsanların enerjisinin sizin hayatınızda gücü olduğuna inanmayın!
Hayatında gücü olan sensin, sadece sensin! Kötü niyetli insanlardan gelen yoğun enerjilerin titreşim alanınıza girmesine izin vermeyin.
 
Daima empati kurun, kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyun. Ve başkalarına yardım edin, ancak yalnızca yardım edebilirseniz ve bu elinizin altındaysa. Huzurunuzdan vazgeçmeniz gereken yerde asla başkası için bir şey yapmayın!
Kendinize ve çevrenize sevgiyle bakın efendim,
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…