Sevgili Gönül Dostlarım Bildiğiniz üzere ülkece bir felaket yaşıyoruz. Öncelikle milletçe hepimize geçmiş olsun diliyorum. Acımızın tarifi yok efendim.

Yaşama damgasını vuran, hafızanın tuvalini yırtıp sonsuza kadar, belki de sonsuza dek hafızaya nüfuz eden deneyimler vardır. Bu, hem kişisel düzeyde, her birinin bireysel tarihinde hem de kolektif düzeyde gerçekleşir:
İşte bu Yaşadığımız Gaziantep depremi de böyle;
 6 Şubat Pazar günü 04.17'de merkez üssü Gaziantep’e bağlı Nurdağı ilçesine 7 km uzaklıkta 7,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, başta 10 ilimiz olmak Türkiye genelinde ve Suriye’de başta olmak üzere birçok ülkeden de hissedildi.
 
Keşke öyle olsaydı, keşke böyle olsaydı diye konuşmak anlamı yok her zaman sizlerle konuştuğumuz gibi geçmişimizi değiştiremeyiz onun için efendim,
Şimdi önümüze bakıp yaralarımızı hep birlikte sarma zamanı Hepimizin içi acıyor, yüreği kanıyor. Şimdi birlik olup mücadele etme, yardım etme zamanıdır. Etkilenenleri kurtarmak, korumak, yaralarını sarmak adına elimizden gelenin daha da iyisini yapma zamanı.
Efendim kelimelerin yetersiz kaldığı anlar vardır ya işte bu da böyle.
  Geçmiş olsun Türkiye’m ve nerede bu sıkıntıları yaşayanlar varsa
Hepsine vefat edenlere Allah rahmet eylesin ve ailelerine de baş sağlığı diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…