Efsane bir 25 Ocak Çarşamba gününden pırıl pırıl ,Işıl Işıl sevgi dolu Selamlar ..

Geçmişe bazen ne kadar da takılı kalıyoruz, öyle takılı kalıyoruz ki hatta bugün de değil geçmişte yaşıyoruz. Her ne kadar geçmişte yaşayan bugüne kadar hiç bir insan olmasa da.
Oysaki yaşayabildiğimiz tek an var o da şimdi yani şuan sizin bu satırları okuduğunuz an… Şuanda yaşayabilmek için geçmişten kopmak lazım nasıl mı?
Öncelikle;
İlerlememize izin vermeyen şeylere veda etmeyi öğrenmeliyiz.
Sorun asla geçmişte değil, ona olan bağlılığımızda, acımızı sürekli hatırlatmamızda, yaşadığımızla uyumsuzlukta, kabullenememekte, olanı değiştirmek isteyerek yaşamadaki inatta, olanı yaşamayı unutmaktadır. Özgürlüğün sırrı her zaman geçmişten en iyiyi çıkarmak ama asla onun içinde yaşamamaktır.
    
Hepimizin zor anıları var ve bazılarının çok iyi anıları var. Kesin olan şey, geçmişimizin asla olmasını istediğimiz gibi "mükemmel" olmayacağıdır. Hayat bir senaryoyu veya herhangi bir senaryoyu izlemez. Ve bu, yol boyunca zorluklar karşısında bile onu bu kadar harika yapan şeydir. Her şey planlandığı gibi gitmez ve gitmemesine sevindim. Yaşamamız gerektiğini bile bilmediğimiz deneyimlerle yaşamamızı ve gelişmemizi sağlayan şey budur. Birçoğunu anlamayacağız, bu doğru. Ancak bunlara takılıp kalmak bizi daha iyi ya da daha mutlu yapmaz.
Dışsal olarak içimizde olanı bırakmadığımız sürece daha iyiye doğru ilerleyemeyiz.
Geçmişle vedalaşmak, onunla barışmaktır. Acı veren şeyleri bırakmak ve bizi büyüten dersleri kucaklamak.
Mantramız şöyle olsun: “Geçmişimi bırakıyorum ve hayatımda sona ermiş olan durumlara olan tüm bağlılığımdan kendimi özgür bırakıyorum. Düne veda ediyorum, yaşadığım her şey için minnettarım. Denedim, acı çektim, yükseldim, öğrendim, sevdim, büyüdüm! Artık yaşadığım her deneyimi ve yolumdan geçen herkesi huzur içinde bırakmaya hazırım. İhtiyacım olan dersleri çoktan özümsedim. Şimdiki zamana kök saldım ve yeniye ve onun mutluluk ve büyüme için sonsuz olasılıklarına açığım. İşte bu!"
Peki siz geçmişinizle barıştınız mı?
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…