Efsane bir pazartesi ile birlikte yepyeni bir hafta başlıyor.

Efendim bildiğiniz gibi yeni başlangıçlar her yeni doğan günle birlikte hatta sadece o da değil her dakika da her yaşta da yapılabilir.
Biz de pazartesi özellikle seçiyoruz ki yeni başlangıçlar yapalım.
Sizlere bugün yeni başlangıçlar için farkındalığınızı yükseltmek için bir yazı hazırladım.
Sizinle ilgilenmeyen, varlığı sadece siz aradığınızda ortaya çıkan insanlar olabilir. Fakat bu konu ile ilgili bakış açınızı değiştirmekte fayda var. Bu bir kibir veya gurur tavrı değil tutarlılık, onları sevmeye devam edebilirsiniz ama başka bir bakış açısıyla, başka bir anlayış, anlayış ve farkındalık düzeyinden.
Hayatınızda yapmak zorunda kalacağınız en zor şey olsa da  ve aynı zamanda en önemlisi olsa da  Artık sizinle titreşmeyenlerle bağlantı kurmayı bırakın.
İçgüdünün yapabildiğin herkese kendini sevdirmek için elinden geleni yapmak olduğunu biliyorum ama aynı zamanda bu dürtü senin zamanını, enerjini ve akıl sağlığını da çalabilir.
Gerçek şu ki, sen herkese göre değilsin ve herkes sana göre değil. Gerçek bir arkadaşlığa, aşka veya ilişkiye sahip olduğunuz birkaç kişiyle tanıştığınızda onu bu kadar özel kılan da budur: Ne kadar değerli olduğunuzu bileceksiniz çünkü olmadığınız şeyleri deneyimlediniz.
Hayatınızda sahip olduğunuz en değerli ve önemli şey enerjinizdir. Sınırlı olan zamanınız değil, enerjinizdir. Enerjinize sahip çıkın.
Her gün ne verirsen hayatında daha çok yaratacağın şey olur. Vaktinizi adadığınız şey, varlığınızı tanımlayacak olan şeydir.
Bunun farkına vardığınızda, zamanınızı size katkısı olmayan insanlarla ve size uymayan işlerde, yerlerde veya şehirlerde geçirdiğinizde neden bu kadar tedirgin olduğunuzu anlamaya başlayacaksınız.
Hayatınız, kendiniz ve tanıdığınız herkes için yapabileceğiniz en önemli şeyin enerjinizi her şeyden daha güçlü bir şekilde korumak olduğunu fark etmeye başlayacaksınız.
Hayatınızdaki en önemli şey sizsiniz! Asla unutma.
Peki sizin hayatınızdaki en önemli kişi kimdir?
Efsane bir pazartesi ile birlikte pırıl pırıl bir haftaya başladık
Haftamız tam istediğiniz gibi geçmesi dileklerimle. Sağlıkta, bollukta, berekette, mutlulukta, huzurda ve akışta.
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın efendim
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…