Bu, tüm seçimlerimizi etkileyecek!

Efsane bir Salı gününden tüm dostlarıma selammmm
Bugün numerolojik olarak 2023 yılına bir analiz yapalım ve farkındalık oluşturalım istedim .
 
    Rakamsal ve numerolojik olarak 2023 bize neyi ifade ediyor merak ediyorsanız buyurun efendim;
Öncelikle sayıların hayatınızı ve hatta Kaderinizi etkilediğini biliyor muydunuz?
2023'ün evrensel 7. yıl olması ne anlama geliyor?
1'den 9'a kadar olan her temel sayının numerolojide farklı yorumlanma biçimleri vardır
 
2023 yılı 7 sayısının enerjisini getiriyor.
7 sayısı genel olarak, nitelikleri ve anlamı nedeniyle kutsal ve mistik olarak kabul edilir. Etkisi altındaki insanlar gerçeği arar ve gizemleri ortaya çıkarır.
 
7 yılı evrensel bir yıl olarak adlandırılır ve bilgelik arayışıyla bağlantılı bir sayıdır ve bunun maneviyatın ve Kendini tanımanın gelişimi için bir yıl olduğunu güçlü bir şekilde gösterir!
Bu sayı Gizeme de karşılık gelir akıl ve duyguyu, ışık ve gölgeyi tek bir yönde birleştirmek için bilgeliği, stratejiyi, güveni ve anlayışı iyi bir şekilde aramak ve kullanmak için gerekli olan dürtüleri anlatır: odak noktanız ve ana noktanız. Amaçtır!
 
Fırsatlar yaratmak isteyenler ve bunların gökten düşmesini beklemek yerine ve tabii ki yenilenmek ve değişim yapmak zafer kazanmak isteyenler için bir şahane bir yıl!
 
Sahip olduğunuz enerji kaynaklarından ve armağanlardan en iyi şekilde yararlandığınız sürece, bu yıl profesyonel gelişim olanakları çok çeşitlidir.
 
Saatinizde, cep telefonunuzda vs. genellikle tekrarlanan sayılar görüyorsanız, bilin ki bu tür sayılar Yüksek Benliğinizle bağlantı kurmanız gerektiğini gösterir. Bu manevi dünyaya dalmaya değer! Ve bunun gerçekleşmesi için, anın enerjisinden yararlanmak ve Görevinizi keşfetmek üzere Kendini tanıma dalgasında gezinmek önemlidir.
 
7 sayısı, doğada tekrar eden birçok şeyi simgelediği için güçlü bir anlama sahiptir.  "7 sayısı genel olarak dünya temalarında da görünür, örneğin 7 okyanus, 7 kıta, 7 çakra, gökkuşağının 7 rengi, haftanın 7 günü,  gibi gibi,
 
 "Nümerolojik bir 7. yıl olan 2023, kişisel ve toplu ilerlemenin enerjisine, yani bir görüntü güncellemesinden ruhsal bir dönüşüme kadar her düzeyde değişim ve güncellemelere sahiptir"
 7. yıl olarak 2023 mistisizmi göz önüne alındığında, biraz eksantrik olsa da, bu yıl önemli yenilikler ve keşifler yılı bekliyorlar."
Velhasıl değerli dostlarım efsane bir 2023 yılına girdik.
Bugün ve önümüzdeki günlerde her şey tam istediğimiz gibi olsun akışta, pırıl pırıl ve tatlı güneşimizde bizim ışığımız olsun ( bilinçaltı sembol diliyle de sizlere bazı minik kodlamalar yapıyorum bazı yazılarımda )
Evet, efendim kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…