Efsane bir perşembeden tüm dostlara tüm okuyucularıma mis kokulu gül kokulu selamlar…

Herkese dikkat ederiz her şeye dikkat ederiz ve kendimize pek dikkat etmeyiz evimize pek dikkat etmeyiz. Oysa evimizin enerjisi yüksek olduğunda bizim enerjimiz de yüksek olacaktır o yüzden evimizin enerjisine dikkat etmemiz gerekir bilinçaltının olumsuz olarak kabul ettiği sembolleri evinizde bulundurmamanızı öneririm bu konuyla ilgili bir başka yazıda sizinle paylaşımda bulunmak isterim. Bugün evinizin enerjisini nasıl yükseltebiliriz onu konuşalım istedim. Sizde isterseniz buyurun efendim;
YATAĞINIZI YAPIN:
Her gün uyandığınızda, dinlenme döngüsünü kapatmak ve güne çok aktif başlamak için yatağınızı ayarlayın. Düzenleyin.
HAVALANDIRIN:
Pencereleri açın, havanın dolaşmasına izin verin ve güneşin girmesi için gitmesi gereken her şeyi mümkün olduğunca uzaklaştırın. Bırakın temiz hava girsin içeriye.
ALKIŞLAMA:
Bir aktivite yapmak için evinizi veya kendinizi biraz uyandırmanız gerektiğinde, ellerinizi 3 kez çırpın. Alkışlayın Hareketli sözlerle eşlik edebilirsiniz. Örneğin haydi BAŞLA!
SU:
Evinizin en çok dolaşan yerlerine içi su dolu cam kaplar koyun. Biriken enerjiyi boşaltmanıza, ertesi güne geçiş yapmanıza yardımcı olacaksınız.
DÜZEN:
Evinizde düzeni sağlayın, birkaç gün sandalyelere, masalara, yataklara çok fazla şey koymamaya çalışın. Bu, onun durağan ve dolaşımda olmayan enerjisiyle işbirliği yapar. Aynı zamanda zihninizi düzene sokmanıza yardımcı olur.
KİLİT AÇIN: Evinizin ön kapısını kapatan mobilya veya nesneler bulundurmamaya çalışın. Bu şekilde, yolunu bulan her şeye yardım etmiş olursunuz. Kilitleri açın
MÜZİK: Temizlik yaparken sevdiğiniz müzikle çalışabilirsiniz. Ve tabii ki DANS. Enerjinizi yükseltmeye yardım edecektir.
Ve her şeyden önce GÜLÜMSE ve harika bir güne başlamaya hazırlanın ve unutmayın: bilinçaltı kördür ve kendisine söylenen her şeye inanır, onu bekleyen harikaları anlatın.
Başlayan yıl senin için büyülü olsun!
Evet efendim hayatınız sizin tam da istediğiniz gibi olsun, Işıl Işıl, akışta, bollukta, berekette, sağlıkta, huzurda ve mutlulukta….
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…