Efsane Pazartesi hoş geldin diyorum. Her gün yeni doğuştur ama Pazartesi aynı zamanda yeni haftanın da doğuşudur.

Her Cuma mutlu bir şekilde hafta sonumuzu planlamaya başlarız. öyle değil mi?
Çalar saati kurmak  yok ..!
 ve zamanımızı nasıl harcadığımız ve kendimize getirdiğimiz neşe üzerinde kontrolümüz var. Sonra Pazar akşamı yine o zaman gelir: Haftalık program, listelerimiz, iş yükümüz ve geçen hafta yarım bıraktığımız şeyler üzerine düşünürüz. Haydi bakalım ….gelsin Pazartesi
Bazen bazı arkadaşlarımızda bir Pazartesi hüznü olabilir namı diğer Pazartesi Sendromu
Bugün bunları nasıl aşabiliriz yada etkili bir şekilde nasıl savaşılacağına dair sizlere değerli ipuçları sunmak istiyorum;
 
   Pazartesiye boş bir kağıtla başlayın .. Pazartesi sabahları, sürekli bu hafta ne yapılması gerektiğini düşündüğünüzde hızla stresli hale gelebilir. Önceki haftadan projeleri yeni haftaya iterek stresinizi artırmamalısınız. İdeal olarak, Cuma gününün sonunda, hafta boyunca yapamadığınız işleri tamamlamaya kendinizi teşvik etmelisiniz. Yapılacaklar listenizde çok fazla bitmemiş öğe bırakmak yalnızca daha fazla stres ve gerginlik yaratmakla kalmaz, aynı zamanda önümüzdeki haftaya odaklanmayı da zorlaştırır.
—Başarınızı planlayın Pazartesi sabahına iyi bir başlangıç yapmak için önce başarı için bir planınızın olması gerekir. Bu şekilde, her günün mümkün olduğunca etkili bir şekilde başlamasını sağlarsınız. Her sabah e-postalara ve sesli mesajlara aceleyle cevap vermek yerine, bugünün nasıl başarılı olabileceğini ve bunun gerçekleşmesi için ne yapılması gerektiğini düşünerek başlayın. Ancak, Pazartesi günü sıkı kontrolünüzle iş arkadaşlarınızın önemli olduğunu düşündüklerini gözden kaçırmamaya dikkat edin. Bu başarı planını her Cuma veya Pazar günü geliştirmelisiniz, böylece Pazartesi sabahı güne dolambaçsız başlayabilirsiniz.
 
-Kendinizle başlayın Hafta sonu boyunca gevşemek ve yeniden odaklanmak için zaman ayırdıktan sonra, genellikle bir sonraki haftanın başarısı için planımızın tamamen dışında kalırız. Her şeyi son dakikaya bırakmak yerine kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak haftaya hazırlayın. Örneğin, biraz daha erken kalkmayı deneyin ve en iyi nasıl hazırlanacağınızı düşünün. Olasılıklar şunlar olabilir: hareket egzersizleri yoga meditasyon müzik dinlemek, şöyle güzel bir kahvaltı yapmak harika olmaz mı ne dersiniz?
Efendim mutlu Pazartesiler, mutlu haftalar diliyorum…
Kendinize ve etrafınıza Sevgiyle bakın...
Işığınız parıldasın…
Selam ve Sevgilerimle
Sizi Seviyorum…
Sizi Seviyorum…
Sizi Seviyorum…