Bu soruyu hiç sordunuz mu kendinize? Bu soru basit görünebilir, ancak doğru bir cevabı bulmakta ve onu ifade etmekte her zaman zorlanıyoruz değil mi?

Bu genellikle de olabiliyor.
Bazıları için çok zor bir soru, özellikle de her şey üzerinde kontrol sahibi olmaya yönelik kontrol edilemez ihtiyacımızın rehberliğinde kaldığımızda.
Her şeye rağmen,
Bu sorunun cevabını kendi içimizde derinlemesine arasak bile, her zaman keşfedilecek sonsuz bir olasılık alanına sahip olacağız.
 
Zamanın başlangıcından beri, insanlık ne veya kim olduğumuza dair bilgi arayışıyla yönlendirildi ve binlerce yıl sonra bile bu hala rahatsız edici bir soru ve karşılaştığında birçok kişinin tüylerini diken diken edebiliyor.
 
Kim olduğunuzu bilmek, her şeyden önce, bu konuda kalbinizde hissettiklerinize güvenmektir. Senin olduğunun farkına varmak aslında
Toplumun ve yaşam döngünüzün size dayattığı şey değildir.
Siz zihin, beden ve ruhsunuz. Ruhun bin yıllık ve gerçekte kim olduğunu biliyor.
Özünün, ruhunun sesini dinlemeyi öğrenmen yeterli, neyin sen olup neyin olmadığını o zaman anlayabileceksin.
 
"BEN KİMİM" arayışı aslında ebedidir. Bizler sürekli evrim halindeki ruhlarız ve hayat  yolunda yürümeye kararlı olduğumuzda, bugün olduğumuz şey dün olduğumuz şey değildir, çünkü her zaman kendimizi geliştirmenin peşindeyizdir. , sahip olduğumuzu bile bilmediğimiz hediyeleri ortaya çıkarmak, hayatımızda yeni nitelikler, olasılıklar ve değişiklikler uyandırmak harika bir şey .
 
Siz kendi realitenizin mimarısınız. Her gün kendinizi geliştirmek için fırsatlarınız var, değerlendirin. Kim olduğunu merak ettiğinde, tavırlarına dikkat et, sana o cevabı verebilir. Ruhunun seninle konuşmasına yer aç, ne de olsa o yolu biliyor.
Sadece bağlantının akması için yer açın.
 
Kendinizi gözlemlemek için bu anı ayırın.
Efendim kendinize olan yolculuğunuz ve keşifleriniz daim olsun. Ve sizin hedefleriniz neresiyse oraya götürsün
Hayatınız daima akışta olsun
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın.
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…