Efsane bir cuma gününden tüm dostlarıma ve de tüm dost olmayanlarıma Selammmmmm…

Hayat gailesi denir ya yok o oldu, yok bu olmadı, o olsun da ,bu olsun da öyle diye diye  hayatı o kadar çok erteliyoruz ki hiç bunu fark ettiniz mi ?
 
İnsanoğlunun sahip olduğu kötü bir alışkanlık, bir şeye ancak yokluğunda değer vermek .
 
Paramız olmadığında ona değer veririz. Ölürken zamana değer veririz.
 
Ailemizi kaybettiğimizde değer veririz. Soğuğa sıcakken değer veriyoruz ve sıcak olduğunda soğuk olmasını istiyoruz.
 
Ancak hafif bir darbe aldığımızda hayatı sonraya ertelemekten vazgeçeriz. Geçmişin anılarıyla ya da ulaşıp ulaşamayacağımızı bile bilmediğimiz bir geleceğin özlemiyle yaşarken, çıkış yolu olmayan bir hapishanedeymiş gibi şimdiki zamanın acısını çekiyoruz.
 
Küçük çocuklarımızdan şikayet ediyoruz ve sonra onlar büyüdüğünde keşke tekrar çocuk olsalardı diyoruz. Ebeveynlerimizle tartışarak yaşıyoruz ve sonra öldüklerinde, tüm varlığımızla geçmişe gidip onlara bir kez daha sarılmayı özlüyoruz.
 
Sahip olmadığımız her şeyden şikayet ederiz ve fazlalığımızdan zevk almayı unuturuz. Dün bitti ve gelecek belirsiz. Sadece şimdi ve burada yaşamalı ve en iyisini daha sonra da yapacağına güvenerek elimizdekinin en iyisini ekmeliyiz.
 
SENİ SEVİYORUM demek için neden bekliyorsun? Neden bugün istediğin şey için savaşmıyorsun? Neden gülümsemeleri, sarılmaları ve öpücükleri saklayasınız? Neden özür dilemiyorsun?
 
Bitene kadar zamanımızın tükenebileceğine asla inanmayız. Kaybetmeden bir şeyi kaybedebileceğimize asla inanmayız. Ölünceye kadar öleceğimize asla inanmayız. Neden parlarken güneşin tadını çıkarmayalım?
 
Neden yağmur yağarken yağmurun bizi ıslatmasına izin vermiyoruz? Neden mutlu olduğumuzda gülüp, acı çektiğimizde ağlamayalım? Acı çekmek de yaşamaktır. Acıtmak da HİSSEDEBİLECEĞİNİN bir işaretidir. Hissetmek hala UMUT olduğunun bir işaretidir.
 
Yaşamaya başlamak için ölmekte olduğunuzu öğrenmeyi beklemeyin. Hayat sadece bu, BURADA ve ŞİMDİ.
Geri kalan her şey illüzyon...
 Evettttt efendim her şey şimdi ve burada
Şahane bir cuma günü ve pırıl pırıl bir güneş ve bizde sağlığımız enerjimiz yerinde çok şükür
Ve her zaman sorduğumuz bir soruyu sizlerle de soralım ve evrene gönderelim sonra da cevabını bekleyelim
Acaba bundan daha iyisi nasıl olur?
Efendim kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakınız
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…