Efsane bir pazar günü olması dileklerimle…

Bugün size sormak istediğim bir sorum olacak
Geçmişte kızdığınız, adını bile duyunca tepenizin attığı insanlar var mı? Üstelikte de aradan çok zaman da mı geçti
İşte bu durumda bu yazı tam size göre ..burada olup bu yazı da okuduğunuza göre
Zaten biliyorsunuz hayatta hiç bir şey tesadüf değildir
Evet, dostlar geçmişte ger ne yaşadıysak;
Geçmişten gelen insanlarla kötü bir şekilde çözülmemiş olan duygular, bizi onlara duygusal ve enerjik olarak bağlı tutan toksik duygusal bağlar oluşturur.
Bu bağlantılar, hayatımızın doğal bir şekilde akmasına ve yeni ve daha iyi deneyimlerin akışını engellemesine veya akışına izin vermeyen gerçek içsel "biz" olarak hareket eder. Duygusal bir temizlik yapmak ve hangi insanlarla bu negatif bağlarla bağlı olduğumuza dikkat etmeliyiz küskünlükle, suçlulukla ya da bağlılıkla, hayal kırıklığıyla, yanılsamayla ya da bu bağları yaratan ve güçlendiren bazı duygularla hâlâ bağlı kaldığımızı doğrulamak gerekiyor. Buna gerçekten çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü geçmişte takılı kaldığımızda bu bağlar devam ettiğinde Biz artık burada değiliz ancak bilinçsiz de olsa duygularını etkilemeye, kararlarını etkilemeye devam ederek geçmişte yaşamaya devam ederiz.
Kısa bir geçmişten bağ koparma çalışmasına ne dersiniz?
Bir egzersizle geçmişimizle yüzleşelim mi?
Sessizlik içinde biraz zaman geçirin, rahatlayın ve duygusal benliğinize sorun: Geçmişte hala bağlı olduğum insanlar kimler? Aklımın bana göstermesine izin ver.
Ve öyle insanlar varsa O zaman bu insanları birbirine bağlayan bir ip olduğunu hayal edin. Seni onlara bağladığını hayal et.
Sonra şu cümleyi söyleyin:
“Şu anda beni geçmişten insanlarla bağlayan tüm zehirli ve olumsuz bağları kopardığımı beyan ediyorum (elinizde altın bir makas olduğunu ve tüm bağları keserken kendinizi gördüğünüzü gözünüzde canlandırın).
Bu olay, hayatımda bir gün bile olsa sizinle gün geçirenlerin hepsine gider, hiçbir varlık duygusundan daha fazlası değildir.
Beni onlara bağlayan tüm suçluluk, sihir, kin veya negatif bilgileri bıraktım. Geçmişe ve öğrendiğim derslere değer veriyorum ama geçmişle yaşamaya devam etmem gerekmiyor. Kendimi bu etkiden kurtarıyorum ve kendimi daha iyi insanlara ve durumlara açıyorum” diyerek bu çalışmayı bitirin
Biz ofisimizde profesyonel olarak bağ kesme çalışmalarıyla atalarımızda gelen aktarımları da kopartma çalışması da yapmaktayız
Geçmişte yaşadığınız her neyse dostlar onlara kızgınlığınız, kininiz devam ettiği sürece bu günde yaşamamız çok zor oysaki yaşayabildiğimiz tek an şimdi, şuandır.
Evet, efendim güzel bir pazar günü geçirmeniz dileklerimle
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…