Hayatını sadece sen biliyorsun. Seni neyin mutlu ettiğini, tüylerini diken diken eden ya da ruhunu dolduran şeyi sadece sen biliyorsun..

Mutlu ol, ak, hayatını istediğin gibi yaşa ve başkalarını dinleme. Sana müdahale etmesine izin verme.!
 
Başkalarının hayatını yaşamayı bırakın, kabul edilmek ve sevilmek için bir şeyler yapmayı bırakın.
 
Başkaları için bir şeyler yapmayın, yani kimseyi koşullandırmak için bir şeyler vererek fedakarlık yapmayın.
Hiçbir şeyi dışarıda aramayın, her şey size zaten verilmiştir.
 
Kendine duygusal olarak işkence etmeyi bırak, ilgi için yalvarmayı bırak, kendine değer ver, senin kendine vermediğini sana kimse veremez. Kendini yargılayıp kınadığın için kendini kabul etmiyorsun, kendine karşı acımasızsın. Sen kendinin en büyük düşmanınsın.
 
Geçmişte yaşıyorsun, olanlar için acı çekiyorsun, yaptıkların ve yapmadıkların için kendini suçluyorsun.
 
Başkalarının değişmesini istiyorsun ve sadece senin değişebileceğinin farkında değilsin. Şunu unutma ki Sen değiştiğinde, her şey değişir.
 
Kendi Sorumluluğunuzu kabul etmediğiniz için başkalarını suçluyorsunuz. Bu sizi masum olduğunuza inandırır, kendinizi kurban gibi hissedersiniz. Siz sadece kendinizin kurbanısınız. Bunu da unutma ..!
 
Gelecek size endişe verir ve bunlar yalnızca kaybetme, kontrol edememe, istediğiniz ve arzuladığınız şeyin gerçekleşmeyeceğinin korkularıdır. Gücünüzü kendinizin dışına koyarsınız ve huzurunuzun ve mutluluğunuzun başkalarına ve koşullara bağlı olduğuna inanırsınız. Kaygı yoktur, kaygı yaratan ve üreten düşünceler vardır. Gizli korku. Bunlara dikkat et.
 
Yüzleşmekten, konfor alanınızdan çıkmaktan korkuyorsunuz, sadece sorunlarınızı başka birinin çözmesini bekliyorsunuz. Büyü artık, yüzleş, karar ver, seç ve saklanmayı bırak.
 
Zihinsel değişimimizden başka bir değişiklik yoktur. Zihniyet değişikliği her şeyi değiştirir, bu değişimle birlikte yeni bir tavır gelir. Yeni olaylar gelir.
 
Hayatı görmenin iki yolu vardır; birinde kurban olduğum ve hayatımda olanlarla hiçbir ilgisi olmadığım, diğeri ise başıma gelen her şeyin sebebi olduğum.
 
İkincisinde sorumluluğumu ve gücümü üstleniyorum. Artık hiçbir şey dış etkenlere bağlı değil, sorun ve çözüm benim.
 
Dünyanızı nasıl göreceğinizi ve yaşayacağınızı siz seçersiniz.
 
Şunu unutma değerli dostum.
Kendinin en iyi arkadaşın ol ve lütfen en büyük düşmanın olmayı artık bırak.
Güzel, sağlıkta, bollukta, berekette, mutlulukta ve akışta bir cumartesi ve hafta sonu dileklerimle
Efendim kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
 Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…