Güzel bir cumartesi gününden herkese sevgiler ve mutlu hafta sonları diliyorum bugün sizlerle titreşimimizi etkileyen yedi şeyden bahsetmek istiyorum sizde isterseniz buyurunuz efendim ,

Kuantum fiziği perspektifinden titreşim frekansımızı etkileyen 7 şey;
 
1. SÖZLER VE DÜŞÜNCELER.
Her kelime ve düşünce evrene bir frekans gönderir ve bu frekans kökene geri döner, yani eğer olumsuz konuşursanız veya düşünürseniz, cesaret kırıklığı, üzüntü, öfke, korku, hepsi size geri döner. Bu nedenle, sözlerinizin ve düşüncelerinizin kalitesine dikkat etmeniz ve onları geliştirmeyi öğrenmeniz çok önemlidir.
 
2. İNSANLAR
Çevrenizdeki insanlar, titreşim frekansınızı doğrudan etkiler. Kendinizi mutlu, pozitif ve kararlı insanlarla çevrelerseniz, siz de bu titreşime girersiniz. Tam tersi olarak da etrafınızı kötümser insanlarla, korkularla, suçlulukla kuşatırsanız, frekansınızı düşürebilirler.
 
3. MÜZİK.
Müzik çok güçlüdür. Sadece ölümden, ihanetten, üzüntüden, terkedilmeden bahseden müzikler dinlerseniz, titreştirdiğiniz her şey karışır. Dinlediğiniz müziğin sözlerine dikkat edin, titreşim frekansınızı düşürebilir. Unutmayın: Hayatınızda tam olarak neyi titreştirirseniz onu çekersiniz..
 
4. GÖRMEYİ SEÇTİĞİNİZ ŞEY.
Talihsizlikler, ölümler, ihanetler vb. ile ilgilenen programlar gördüğünüzde. Beyniniz bunu gerçek olarak kabul eder ve vücudunuzda titreşim frekansınızı etkileyen çok sayıda kimyasalı serbest bırakır. Kendinizi iyi hissettiren ve daha yüksek frekansta titreşmenize yardımcı olan şeylere bakın.
 
5. ÇEVRE.
İster evde ister işte olsun, düzensiz ve kirli bir ortamda çok zaman geçirmeniz titreşim frekansınızı da etkileyecektir. Çevrenizi iyileştirin, çevrenizi düzenleyin ve temizleyin. Evrene çok daha fazlasını almaya uygun olduğunuzu gösterin. Zaten sahip olduklarınıza dikkat edin! Ve hayatınızdaki tüm nimetler için minnettarlığınızı ifade edin.
 
6. GIDA.
Eğer ölüm ve çürüme ile beslenirseniz, hücreleriniz yakında buna dönüşecektir. Titreşiminizi artıran hafif ve organik yiyeceklerle bedeninize iyi bakın.
 
7. MİNNETTARLIK.
Şükran, titreşim frekansınızı olumlu yönde etkiler. Bu, artık hayatınıza dahil etmeniz gereken bir alışkanlıktır. Her şey için, iyi şeyler ve kötü olduğunu düşündüğünüz şeyler için şükran duymaya başlayın, yaşadığınız tüm deneyimler için şükredin.
 
Evet değerli dostlar titreşimimizi yükseltmemiz bizim daha yüksek enerjili olmamıza, daha olumlu olmamıza ve daha sağlıklı olmamıza yardım edeceği için bugünkü köşemde titreşimimizi nasıl yükseltebiliriz nelere dikkat edebiliriz  ile ilgili bilgiler paylaşmak istedim .Umarım faydalı olur .
Herkese güzel hafta sonları mutlu hafta sonları dileklerimle kendinize ve sevdiklerinize aşkla ve sevgiyle bakınız efendim
Selam ve sevgilerimle
mutlu hafta sonları…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…