Sana bir sır vereceğim bu sır ikimizin arasında kimseye anlatman, kimseyle paylaşman gerekmiyor,

Tohumu toprağa ekersin ya sonra onu sularsın aynen onun gibi bu düşünceleri bir tohum gibi beynine yerleştir sonra onu sula,
Peki neler bunlar
Öncelikleeee..
Olumsuz konuşma; olumsuz bir şey düşünme; başarısızlığı düşünme ve asla bekleme;
hiçbir şeyden korkma…
Bunların olmasını istemiyorsanız tabiii…
 
Hayatının değişmesini gerçekten istiyor musun?
Zihninizi gece gündüz gözetle, rüyalarını bile. Onu rahat bırakma, yeni doğmuş bir bebeğe bakar gibi kendi psikolojine dikkat et, gözünü ondan ayırma.
 
Hiçbir şeyden şikayet etme; kimseye kızma ve öfkeleniyorsan, o olumsuz suçlama olmadan, kalbinde huzur ve sevgi ile yap.
 
Daha fazla paraya sahip olmak ve ekonomik zorluklarınıza sonsuza dek son vermek ister misin?
 
Para kazanmanın zor olduğunu düşünme; mali durumun hakkında kimseyle konuşma; hiçbir zaman senin durumun ile ilgili veya ülkenin durumunu düşünme.
 
Biri sana sorduğunda, sadece "Her şey düzeliyor" deyin, içinizden gülün çünkü bu kelimelerin Evrenin en uzak noktalarına ulaştığını ve yeniyi yaratmakta olduğunu bilirsiniz.
 
Aileniz, işiniz, çift sorunlarınız mı var? Bunu düşünmeyin, konuşmayın ve bu şekilde yaparsanız kalbinizde iyileşecekleri huzur ve inançları olur. Yakınlarınızla olan ilişki, kendinizle olan ilişkinin bir yansımasıdır.
 
Onları sen yarattın ve onu tersine çevireceksin. Kendinize herhangi bir olumsuz ruh haline girmeye izin vermeyin.
Huzur, neşe ve sevgi içinde olmadığınızı fark ettiğiniz anda, kalbinize geri dönmek için ne gerekiyorsa yapın. Güzel gökyüzüne bak, bir şarkı söyle, meditasyon yap, sahip olduklarının kıymetini bil ama sakın olumsuzluk akımına kapılma.
 
Sadece olumlu görün; sadece olumlu konuş; sadece olumlu düşün. Çok geç olmadan zihninizi eğitin ve bedeninizi, içsel Varlığınızı sarhoş edin!
 
Sana olan bu davetim, var olan ve tüm evreni hareket ettiren en güçlü güce, Sevgiye dikkat ve niyet edin...
Evet efendimmmmm
 güzel ve akışta bir çarşamba günü geçirmemiz dileklerimle
Selam ve sevgilerimle  ..
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…