Krizler sırasında iç huzur ve sabır en iyi müttefiklerinizdir. Bu nitelikleri fethetmek, ruhsal evriminizin bir parçasıdır.


 
 
1. En büyük kargaşa zamanlarında sessiz olmayı ÖĞRENİN:
 
2. Diğer insanları yargılamaktan KAÇININ:
Dış dünya algınız iç dünyanızın bir parçasıdır. Başkaları hakkında kötü konuştuğunuzda, kendiniz hakkında kötü konuşuyorsunuz. Hem Onlara zarar veriyorsun hem de kendine zarar veriyorsun. Bu yüzden onları sevin ve kendinizi sevin.
 
3. Dikkatinizi en çok sevdiğiniz şeylere odaklayın:
Direndiğiniz şey kalıcıdır. Negatife odaklanırsan, onu büyüteceksin. Olumluya odaklanırsanız, siz de büyüyeceksiniz. Peki, ne seçiyorsun?
 
4. SESSİZ KALIN, kavga kötü bir şey değildir, ancak bunun sadece bir test olduğunu unutmayın: Acaba eski borçları mı yoksa eski eylemlerin sonuçlarını mı ödüyorsunuz? Bu yüzden nefes alın, kabul edin ve akmasına izin verin. Ne kadar sakin ve alıcı kalırsanız, karmanız o kadar net olur.
 
5. UMUDUNUZ OLSUN.., gerçek gibi görünen şey, hayal gücünüzün zayıf  düşüncesinin ürünüdür. Değiştir!: Düşünceler şeylerdir. Gerçeklik, sizin düşünceniz ve kolektif düşünceniz tarafından yaratılır. Fikrinizi değiştirin ve realitenizi değiştireceksiniz.
 
6. AFFET, BIRAKIN VE SETBEST BIRAKIN: Zor olabilir ama gerekli. Bu olumsuz duygular, karma döngüsünü sürdüren şeydir. Biri kırmalı, yapmaya başla!
 
7. HER ZAMAN OLUMLU KONUŞUN: Sözcükler hem sizin hem de başkalarının gerçekliğini oluşturur. Ne söylediğinize dikkat edin, olumlu ve olumlu olun ve her kelimeyi çok iyi seçin. Hızlı değil Yavaş ve düşünerek sakin konuşun
 
8. GÜNDE EN AZ BİR KEZ MEDİTASYON YAPIN (5 dakika iyi bir başlangıç ??olabilir): Bu, zihninizi sakinleştirmenin ve ruhsal varlığınızla temasa geçmenin en iyi yoludur.
 
9. SİZ VE TÜM SEVDİKLERİNİZ İÇİN GÜZEL DURUMLARI GÖRÜNTÜLEYİN: Zihninizde var olan, realitenize tezahür edecektir. Kendiniz ve sevdikleriniz için bu gerçekliği yaratın, mutluluk yaratacak ve dharma( hayat amacı ) ekleyeceksiniz.
 
10. ALDIĞINIZ NE OLURSA OLSUN SEVGİ VERİN.
Uygulanan yasalar, iyi bir Enerjiyi korumanıza yardımcı olur. Ayrıca, zihninizi etkileyen olumsuz haber ve bilgilerden de kaçının.
 
Kendinize ve Sevdiklerinize Sarılın
Güzel bir Salı günü olması dileklerimle
 Kendinize ve sevdiklerinize çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…