Değişmeyen tek şeyin ne olduğunu bilmeyen yoktur sanırım evet değerli dostlar değişim değişmeyen tek şeydir hayatta her şey değişir.

Saatin her işleyişinde tik tak tik tak bizim bütün hücrelerimiz değişim içinde olduğu gibi dünya da bütün yönüyle değişim içindedir bugün sizlerle bazı mistik spiritüel, filozofların, felsefecilerin değişim ile ilgili sözlerini paylaşmak istiyorum.
Bakın bu değerli kişiler değişim için neler demişler buyurunuz efendim ;
 
"Değişim dışında hiçbir şey kalıcı değildir." - Herakleitos
 “Hayat sonsuzdur. Ama ifadeleri geçici, anlık, geçicidir.” - Deepak Chopra.
"Hüzünle ya da mutlulukla bunun da geçeceğini her zaman hatırla." -Chico Xavier.
“Tüm hayatınızın deneyimi, her şeyin değiştiğinin kanıtıdır. Değişen bir dünyada hiçbir şeye tutunamazsınız.” - Osho.
“Hiçbir şey tekrarlanmaz, her şey bir kez olur. Bugünün anını aynı kıyafetlerle, aynı şekilde tekrar edebilirsiniz, ancak an benzersizdir, asla tekrarlanmayacaktır. Hayatta her şey sadece bir kez olur ama biz bunun kıymetini bilmeyiz, şikayet ederiz…” – Monja Coen
.“Doğal geçicilik ilkesi basitçe her şeyin, şeylerin, varlıkların ve fenomenlerin değiştiğini, hiçbir şeyin sabit ve kalıcı olmadığını söyler. Bazı şeyler bir an sürer, bazıları uzun sürer ama her şey değişir. Bir taş, bir dağ, bir dağ silsilesi daha uzun süre dayanabilir, ama her zaman değişim içimdedir. Dünya hayatında yetmiş, seksen, doksan, bugün, yüz yılı aşkın bir süredir sadece bedenimiz ve zihnimiz değil, her şey sürekli bir değişim içindedir. Bu ilkeyi görmezden gelmekten, iyi ve hoş olanın bundan böyle kalmasını istemekten muzdaribiz. Ya da kötü olanın sonsuza kadar böyle olacağına inanmaya çalışmak
Dünya sürekli bir akış halindedir ve süreksizdir, bu da doğum ve ölümün fiziksel döngüsünü aşmak anlamına gelir.” - Keşiş Sato..
Evet, efendim bütün dünya değiştiği gibi hepimiz an be an değişim içindeyiz.
Değişiminizin istediğiniz yönde ve istediğiniz şekilde olması dileklerimle
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız efendim
Selam ve sevgilerimle…
Sizi seviyorum...
Sizi seviyorum...
Sizi Seviyorum...