Yeni haftaya ve yeni başlayan güne Selammmmm ..

Bu güzel günde bu yeni başlayan haftada kendimizi yenilemeye Ve titreşimimizi yükseltmeye ne dersiniz? Kendimizi yenilemenin ve titreşimimizi yükseltmenin En güzel yolu geçmişle ilgili olan negatif bağlarını kopartılmasıdır bunu yapmanın en güzel yolu da affetmektir.
Peki, başlayalım o halde;
 
Anneni ve babanı bağışla, belki şimdi anlamıyorsun ama seni her incittiklerinde, seni terk ettiklerinde, seni aşağıladıklarında sana daha güçlü, daha bağımsız olmayı öğretiyorlardı, sana artık sevilmediğin yerden ayrılmayı öğrettiler. .
 
Sizi aldatan partnerinizi affedin, çok acıtabilir ama o size sınırlar koymayı, kendinizi herkesten çok sevmeyi ve kendinize karşı dürüst olmayı öğretiyordu.
 
İş arkadaşını bağışla, senin hakkında kötü konuştular belki hayatını imkânsızlaştırdılar, sende asla kendilerinde olmayacak olamayacak bir şey gördüler ve sana şunu söylüyorum ki, en kötü anınızda bile, ışığınız o kadar parlak parlıyor ki başkalarının gözlerini incitiyor.
 
Kızlarınızı ve oğullarınızı küstahlığı, yalanları, terk edilmeyi bağışlayın, size takıntılarınızdan kurtulmayı ve her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlamanızı öğretiyorlardı, size bırakmayı öğretiyorlardı.
 
Ama hepsinden önemlisi, kendini bağışla, neden zayıfsın, neden şişmansın, kızı, oğlu, karısı, kocası, mükemmel anne olmadığınız için. Kusursuz baba olmadığınız İçin Korkuya yenildiğiniz her an için kendinizi affedin, her hatanız için kendinizi affedin çünkü onlar olmasaydı bugün olduğunuz kişi olmazdınız, inanın harikasınız siz benzersiz ve özelsiniz
Güzel bir gün ve Güzel bir hafta dileklerimle mutlu pazartesileri efendim
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakanız
Selam ve sevgilerimle
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…
Sizi seviyorum…