GÜLÜMSERLER. Kendilerine engel olamazlar, neredeyse Yüzlerinden gülümseme fırlıyor gibidir.


 
1. "Ayna nöronları ", gülümseyen insanların önünde bizim de gülümsemeye başlamamızı sağlar.
bu harika bir şey ..!
 
2. Hayatin
Anında OLMAYA KARAR VERDİKLERİ
Yerdedirler. İstediğinizi ve istediğiniz yerde olmaya karar verdiyseniz, mutluluğunuz katlanarak artacaktır.
bu harika bir şey …!
 
3. BEDENİNE VE ZİHNİNE BAKARLAR. Pozitif enerji ileten insanlar, fiziksel egzersizden büyük miktarda endorfin üretirler, kendilerine iyi bakarlar ve sağlıklı alışkanlıklar geliştirirler. Sağlıklı vücut sağlıklı zihin. Yaşasın bu harika bir şey ..!
 
4. HAYATIN KARMAŞIK DURUMLARINA BAĞLANMALARINA İZİN VERMEZLER. Sorunları daha geniş bir perspektiften görme eğilimindedirler ve onları daha kolay ve daha az duygusal yük ile çözebilirler. Bu harika bir şey ..!
 
5. KENDİLERİNİ KENDİLERİ GİBİ POZİTİF ENERJİ İLETEN İNSANLARLA ÇEVRİRLER. Onları her zaman büyümelerini ve gülümsemelerini sağlayan pozitif insanlarla çevrili bulursunuz. Harika bir şey ..!
 
6. BİREYSELLİKLERİNİ SAĞLARLAR. Kendilerini önemli görürler ve kendileriyle vakit geçirirler. Bencilce bir davranış gibi görünse de bağımsız, bireysel ve özel olduğu kabul edilen insanoğlunun ihtiyaçlarından biridir. İnsanın kendisiyle barışık olması harika bir şey ..!
 
7. BAŞKALARINA SEVGİ VE ŞEVKAT VERİRLER. Bağımsız veya yalnız görünseler de, bir partnere sevgi vermekten ve başkalarını önemsemekten doyum alırlar .sevgi veren sevgi alacaktır harika bir şey..!
 
8. SÜREKLİ BÜYÜRLER. Pozitif insanlar büyümeyi, gelişmeyi önemserler ve bunun için okurlar, kurslar alırlar, farklı gerçekleri yaşarlar, onları harekete geçiren insanlarla konuşurlar ve tüm yaşamları boyunca öğrenici olurlar. Harika bir şey bu .,!
 
9. ALICIDIR. Olayları bir fırsat olarak görürler ve yollarındaki insanları ve fırsatları tanımak için açıklık ve esneklikle deneyimlemeye çalışırlar. Önlerine çıkan engellere karşı dirençlidirler, çözümleri görürler, iyimser kalırlar ve hayatın onlara sunduğu anların tadını çıkarırlar.
 
BU NOKTALARDAN HANGİSİNİ KENDİNİZDE BULUYORSUNUZ?  VE HANGİSİNİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ?
 
Efendim Güzel bir cumartesi ve hafta sonu olsun
Akışınız bol huzurunuz yerinde ve güneşte ışığınız olsun
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve sevgilerimle…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…