Evimiz bizim nefes aldığınız ,huzur bulduğunuz, kendimizi şarj ettiğimiz ,yerlerdedir efendim

Evimiz bizim nefes aldığınız ,huzur bulduğunuz, kendimizi şarj ettiğimiz ,yerlerdedir efendim
Onun İçin evimizin enerjisini yükseltmek bizim enerjimizi yükselteceği için bu hafta evimizin enerjisini yükseltmeye ne dersiniz ..?
 
Sizlere  yardımcı olacak bazı ipuçları yazmak istiyorum buyrunuz efendim;
 
Banyonuzda biriken tuvalet kağıdı astral larvaları çoğaltır ve evinizde gölge noktası oluşturur. Her gün atın.
 
Dağınık giysiler ve çekmeceler, dağınıklık enerjisini hayata geçirerek amaç ve hedeflere ulaşmayı zorlaştırır. Her hafta toplayın ve onları düzenleyin , bu düşüncelerinizin  temizlenmesine yardmcı olur .
 
Buzdolabında yiyeceklerin bozulmasına izin vermeyin. Çürüme enerjisi biriktirmektense boş olması daha iyidir. Kıtlığı evinize çeker.
 
Evinizin kapı ve pencerelerini her zaman temiz ve boş tutmaya çalışın. Enerjinin istediğiniz gibi dolaşabilmesi için pozitif sembollerin keyfini çıkarın ve yerleştirin.
 
Soba ,kalorifer evinizin en önemli unsurudur, son derece önemli bir refah noktasıdır, bu nedenle daima temiz ve kusursuz çalışır durumda olmalıdır. Kullanılmadığı zaman çiçekler ve meyvelerle süsleyin.
 
Sızıntıları, akanları  düzeltin ve giderleri ve tuvalet kapaklarını her zaman kapalı tutun. Bu noktalardan refah enerjisi çekilir.
 
Her hafta özellikle mutfakta kullanmadıklarınızdan kurtulun. Temel bir örnek, çalışanların aldıkları ve kullanmadıkları öğeleri biriktirdikleri temel sepetlerdir. Bağış yapın. Paranız bereketlenir. Ayrıca mutfakta biriken çöpleri özellikle lavabonun üzerindeki çöp bidonlarında bırakmayın.
 
Evde daha fazla bitki olması, elementallerin enerjilerini, daha fazla yaşam ve neşeyi çeker, ancak dikenli bitkiler dışarıda, balkonda veya arka bahçede kalmalıdır.
 
Odanızda pozitif bir enerji ve uyumu  tutmak için, eğer bir partneriniz varsa, dekoratif objelerin her zaman çift sayılı olmasına özen gösterin. Ör: menekşeli iki vazo, iki resim çerçevesi vb.
 
Evinize parfüm sürün, kokunuzu kendiniz yapın. 50 ml etil  alkolü 20 ml esans (biberiye, portakal çiçeği, karanfil ve tarçın) karıştırın  ve karanlık bir yerde 3 gün beklettikten sonra Kapılara, pencerelere ve dolaplara püskürtün, ortamda bir rahatlık hissi bırakın.
 Temizlenme ve düzen bizde istediğimiz olumlu enerjileri çekmemize yardımcı olacaktır .Tabiki bunları yaparken inanmanız ve olumlu düşünmeniz şarttır
Şansınız ve keyfiniz ve de IŞIĞINIZ bol olsun
Mutlu PAZARTESİLER ve mutlu haftalar efendim ..
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM..
SİZİ SEVİYORUM..
SİZİ SEVİYORUM..