Efendim efsane bir pazar günü geçirmeniz dileklerimle sizinle yedi sihirli söz hareketiyle titreşiminizi yükseltmek istiyorum

Efendim efsane bir pazar günü geçirmeniz dileklerimle sizinle yedi sihirli söz hareketiyle titreşiminizi yükseltmek istiyorum sizde istiyorsanız buyrunuz efendim;
Evine, yatağına, vücuduna iyi bak. Dağlarda yürüyün, keşfedin ve yürüyüş yapın, iş, ilişkiler ve yaşam kalıplarından kurtulun.
Bakış açınızı değiştirin.
Özgün olabileceğiniz insanlara yakınlaşın ve en çılgın hayallerinizi besleyin.
Dağları yerinden oynatmanıza gerek yok, küçük bir taşı hareket ettirmek harikalar yaratabilir.
DOKUNMAK:
Vücudunuzun sevdiğiniz kısımlarına dokunun. Parkta, tarlada veya ormanda bir ağaca sarılın... İnsanların yanaklarından öpün. Kedinizi veya köpeğinizi biraz daha okşayın. İpek bir eşarp, bir tahta parçası ve çeşitli dokuların hissini hissedin. Yosun, toprak, taşlar ve su. Bunu ne kadar çok yaparsanız, kendinizi yükseltmenin hazzıyla o kadar rahat hissedeceksiniz.
DİNLEME:
Sessizce oturun ve ne kadar çok şeyin duyulabileceğini görün. İnsanların gerçekten ne dediklerini duyun. Her şarkının son notasını dinleyin. Yalnızca günlük hayatın koşuşturmacası dindiğinde duyduğunuz iç sesinizi dinleyin. Yaprakların hışırtısını, kurbağaların çağrısını, şöminenizde yanan odunların gıcırdamasını duyun. Kalbinle dinle ve asla söylemediklerini her zaman duy.
HİSSETMEK:
Acıyı, neşeyi hissedin, buharlaştığını hissedene kadar. Acıtana kadar gül, sevgiyi kalbinin derinliklerinden hisset. Hayatın şehvetine teslim olun. Kızın ve varsa öfkenizi ifade edin, ancak bunu kendiniz yapın. Tüm bunları hissetmiyorsan, yaşamıyorsun demektir...
GÜVEN BANA:
Bilmen gerekeni biliyorsun. Şüphelerinizi durdurun. O iç gıdıklama senin en yüksek gerçeğindir ve sana en iyi şekilde hizmet edecektir. Sezginizi bilmediğiniz veya inkar ettiğinizde pişman olursunuz. Unutmayın: sonunda sizin için en iyisini siz ve sadece siz bilirsiniz. Deniz kenarında yürümeyi seviyorsanız, oraya ulaşmanın bir yolunu bulun. Kendinize tam olarak güvenmezseniz, küflenirsiniz.
YAKALAMAK:
Sevdiğiniz insanlara ulaşın. Birlikte çay için, ormanda birlikte yürüyün, konuşun ve konuşun, başkalarına yüksek sesle okuyun. Saçları, tenleri, vücutları ve hikâyelerinin diğerlerinden farklı olduğunu ve tamamen benzer olduğunu unutmayın. Arkadaşlarınızla yemek yapın ve yiyin.
 
ALIRSIN: Önce vermeyi birak
ve kendinden baska herkese
Ver. Zarafet ile iltifat al.
Duymaniz gereken ses,
sarilma, konusma anI,
sofrantzdaki yemek,
ihtiyaciniz olan para, her
Zaman orada olacak. Almaya
Af, tagmaya aç ellerini. Hak
ettiğin tüm güzellikleri al ve
Hayatin için minnettar olmayi
Unutma.
Efendim mutlu pazarlar dileklerimle
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…