Güzel bir Salı gününden tüm dostlarıma selam.

Efendim hep konuşuyoruz biliyorsunuz birlikte olduğunuz insanlara dikkat edin çünkü onlarla enerji alışverişimiz var diyoruz. Karşınızdaki insanın enerjisi ne ise bize de yansıması olacaktır hem de kesinlikle. Bugün bize pozitif enerji aktaran insanların sırlarından bahsedelim ister misiniz?
Pozitif enerji aktaran insanlar gülümserler. Efendim , . "Ayna nöronları" dediğimiz olay gerçekleşir. Gülümseyen insanlar karşımızda olduğu zaman, biz de gülümsemeye başlarız. Ne kadar güzel değil mi?
Hayatın bu noktasında olmaya karar verdikleri yerdedirler. Araştırmalar, mutluluğun hayatınız üzerinde sahip olduğunuz kontrol duygusuyla orantılı olduğunu iddia ediyor.
İstediğinizi ve istediğiniz yerde yapmaya karar verdiyseniz, mutluluğunuz katlanarak artacaktır. Vücuduna bir ve zihnine özen gösterirler. Pozitif enerji aktaran kişiler, fiziksel egzersiz ile çok fazla endorfin üretirler, kendilerine iyi bakarlar ve sağlıklı alışkanlıklar geliştirirler. Sağlıklı vücut, sağlıklı zihin durumu…
Karmaşık yaşam durumlarının kendilerini baskı altına almasına izin vermezler. Sorunlara daha geniş bir perspektiften bakma eğilimindedirler ve onları daha kolay ve daha az duygusal yük ile çözebilirler.  
Kendileri gibi pozitif enerji yayan insanlarla çevrilidirler. Onları her zaman büyümelerini ve gülümsemelerini sağlayan pozitif insanlarla çevrili buluyorsunuz.
Bireyselliklerini korurlar. Önemli kabul edilirler ve kendilerine zaman ayırırlar. Bencilce bir davranış gibi görünse de insanın ihtiyaçlarından biri bağımsız, bireysel ve özel olduğu kabul edilen olmaktır.
Başkalarına karşılıksız neşe ve sevgi verirler, çünkü bilirler ki sevgi veren sonunda sevgiyi alacaktır .
Sürekli büyürler. Büyümeyen her şey ölür. Pozitif insanlar büyümeyi, gelişmeyi önemser ve bunun için okur, ders alır, farklı gerçekleri yaşar, onları cesaretlendiren insanlarla konuşur ve yaşam boyu öğrenen kişilerdir.
Alıcıdırlar. Her şeyi bir fırsat olarak ve yollarındaki insanları ve fırsatları tanımak için açıklık ve esneklikle yaşarlar. Önlerine çıkan engellere karşı dirençlidirler, çözümleri görürler, iyimserdirler ve hayatın onlara sunduğu anların tadını çıkarırlar.
Hayatınızda hep sizi mutlu eden insanların olması dileklerimle…
Ama şunu da asla unutmayalım dostları hayatta her şey de bizim seçimimiz...
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız.
Selam ve Sevgilerimle …
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…