Güzel Pazar gününden tüm dostlarıma selam ve günden güne artan okuyucularıma beni takip ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum efendim.

Güzel Pazar gününden tüm dostlarıma selam ve günden güne artan okuyucularıma beni takip ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum efendim.
İyi ki varsınız, çok şükür
Bu pazar günü bir farkındalık çalışması yapalım istiyorum.
İster misiniz sizde?
Evet Sevgili dostlarım çoğumuzun yaptığı bir şey kendimizi hep başkalarının arkasına atmak ,kendi kendimizi önemsizleştirmek ya da bunun gibi öyle değil mi ?
Peki soruyorum?
Parlamayı kaç kez başaramadın?
Ortama uyum sağlamak İçin aman sorun çıkmasın diye kim bilir kim olduğunuzu kendinizi kaç kez gölgede bıraktınız?
Kim olduğun için kaç  defa tepki aldın "hayır" duydun
Yeter artık!
Sen bir elmassın, parla! Farkınız, özgünlüğünüz güzel, bireyselliğiniz gücünüzü dünyaya ifade ediyor, sizden öğrenecek çok şeyimiz var. Görünüşünle yapacak çok işimiz var.
Bunları İfade edin, lütfen varlığınızı ifade edin. Gerçeğinizi, neyi sevdiğinizi, neyi yorumladığınızı ifade edin. Seni görmek, seni tanımak, gözlerinin altındaki evreni tanımak istiyorum.
Kendine izin verdiğinde büyüyorsun, sen gerçekte olduğun kişi olduğunda büyüyorsun. Bana ne gördüğünü göster, ne bildiğini göster. Öğrenmek istiyorum. Parla, parla canım, gücün yettiğince kendini ortaya çıkar seni görmek, dıştan olanı yok et dışarıya oynamayı bırak ve sen ol istiyorum, parladığını görmek istiyorum. Lütfen parlayalım. 
 Bütünün hayrına sen parlarsan hepimiz parlarız.
Ne kadar güzel değil mi? Toplumumuzun iyileşmesi.
Bu pazar günü bu aşağıdaki mantarıyla çalışabilirsiniz.
“KENDİME PARLAMAMA İZİN VERİRİYYORUM!“
Gün içinde aklınıza geldikçe yazın ve onu seslendirin
Evet hepimizin parlaması bol olsun.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın efendim
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM…