Bugün Sizlere Hayatımızın kontrolü yada kendimizde değişim, dönüşüm  için kullandığımız Titreşim yada diğer adıyla rezonans kanunundan bahsetmek istiyorum.

Güzel bir Cuma günü dileklerimle
Bugün Sizlere
Hayatımızın kontrolü yada kendimizde değişim, dönüşüm  için kullandığımız Titreşim yada diğer adıyla rezonans kanunundan bahsetmek istiyorum.
Öncelikle nedir Rezonans kanunu ;
Efendim rezonans kanunu derki; evrendeki her şey birbirleriyle titreşimler aracılığı ile iletişim halindedir vücudumuzun her bir organı ve hücresi de dahil olmak üzere dünyadaki bütün nesnelerin ve canlıların kendilerine has bir titreşimleri vardır
Peki bu Titreşim kanunu (Rezonans) Nasıl Çalışır ve de hayatımız İçin değişim ve dönüşümümüz İçin bu kanunu nasıl kullanabiliriz ??
1. Evrendeki her şeyin bir elektromanyetik alanı ve bir elektromanyetik frekansı vardır. Düşünceleriniz ve duygularınız dahil.
2. Ne hissedersen hisset, ne sıklıkta titreyeceğini belirler ve aynı frekansta  titreşen insanları, olayları ve koşulları kendine çekersin. ?
 3. Titreşiminizin frekansını belirli bir zamanda değiştirirseniz , hissetme şeklinizi değiştireceksiniz, etrafınızdaki her şey dönüşecek, çünkü yeni bir frekansı titreşiyor olacaksınız. 4. Hayatınızda başınıza gelen kötü bir şeyi değiştirebilirsiniz. Asla çok geç değildir çünkü bu konudaki hislerinizi değiştirebilirsiniz. ?
 5. Çok fazla insan duygularını oto pilota bırakır Duyguların, başlarına gelenlere tepkidir. Ancak başlarına gelen olayın sebebi, duygularından kaynaklandığını algılamak gerekiyor. ?
 6. Bir şeyi değiştirmek için, sağlığınızla, paranızla, ilişkilerinizle veya hayatın herhangi bir yönü ile ilgili olup olmadığı önemli değil, onunla ilgili hissettiklerinizi değiştirmelisiniz. Her şey hissettiklerimizin kontrolünde aslında ?
7. Suçlamak, eleştirmek, kusurları ortaya çıkarmak ve bunların olumsuzluklarını iddia etmek ve bunların hepsi insanların yaşamları için daha fazla çatışma getirir ?
8. Kelime dağarcığınızı kontrol etmenizi öneriyorum (korkunç, kötü, nahoş veya ürkütücü ) gibi kelimeleri atın. Fantastik, efsane, harika, muhteşem, parlak ve şahane gibi daha fazla kelime kullanın. ?
9. Gün boyunca sadece %51 iyi düşünce ve duyguya sahip olsanız da hayatınızı yeniden dengelemeyi başarabilirsiniz . 10. Her gün yeni bir hayat kurmanız için bir fırsattır. Her gün hayatında bir dönüm noktasıyla karşı karşıyasınız. Ve sadece bir gün ile hislerinizi değiştirerek her şeyi veya geleceğinizi değiştirebilirsiniz. 
 
Evet efendim titreşiminiz yüksek hayatınız tam istediğiniz gibi olsun .
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız.
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM..SİZİ SEVİYORUM..SİZİ SEVİYORUM