Güzel bir pazar günü dileklerimle bugünkü yazımı enerjimizi nasıl kontrol edebiliriz ve de titreşiminizi nasıl arttırabiliriz konusuna ayırmak istedim.

Güzel bir pazar günü dileklerimle bugünkü yazımı enerjimizi nasıl kontrol edebiliriz ve de titreşiminizi nasıl arttırabiliriz konusuna ayırmak istedim.
Çünkü bilmeden yaptığımız öyle büyük yanlışlar var ki bunlar titreşiminizi düşürüp hayatımızın alt üst olmasına sebep olabiliyor.
Peki titreşimimizi neler düşürüyor neler yükseltiyor?
Her ağladığınızda, ya da hissettiklerinizi yazdığınızda, oturduğunuzda veya birine içinizi döktüğünde, enerjiniz arınıyor ve titreşiminiz artıyor. Ne zaman gülsen, şarkı söyleyip dans edersen,  mutlu bir hayat yaşarsan, enerjin arınır ve titreşimini yükseltirsin.
Her istediğinizde veya sevdiğinizde, egzersiz yaptığınızda ve vücudunuzu hareket ettirdiğinizde, enerjiniz arınır ve titreşiminizi arttırırsınız.
Her af dilediğinizde, bağışladığınızda ve kalpten teşekkür ettiğinizde, enerjiniz arınır ve titreşiminizi yükseltirsiniz ve kendinize ve başkalarına gerçekten saygı duyduğunuz ve sevdiğiniz her zaman, enerjinizi arındırmanın ve titreşiminizi yükseltmenin yanı sıra, güzel dünyamızın SEVGİ'den daha yüksek bir frekansta titreşmesine de yardımcı olursunuz.
Bu nedenle daha fazla ertelemeyin, kendinizi cesaretle sevin ve kendiniz üzerinde çalışmaya başlayın. Pekala, hayatındaki en önemli iş senin sesin.
Ve sen yüksekte titreşirsen, hepimiz yüksekte titreşiriz çünkü hepimiz biriz.
Yapabilirsin cesaret et ve bunu, gerçekleştir. Evet dostlarım kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın.
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.