Bu güzel Cuma gününden herkese selam.

Güzel ve akışta bir gün diliyorum.
Bugün hayatımızdaki sorunları kendimiz nasıl kontrol altına alabiliriz?
Bunları konuşalım mı?
Enerjilerimizi nasıl kontrol altına alacağız?
Enerjilerinizle nasıl başa çıkacağınız?
"Hayatınız kötüye giderse, düşüncelerinize dikkat etmeye çalışın. Son zamanlarda, birçok insanın enerjiler hakkında konuştuğunu duymuş olabilirsiniz. Çünkü günümüzün en popüler konusu “Enerji”  Sizde titreme, çarpıntı, öfke, korku, nefes darlığı, hasta hissetme, baş ağrısı ve ensenizde gerginlik, boyun ağrısı, yorgunluk ve baş dönmesi gibi hoş ve bize rahatsızlık verenler bazı belirtiler vardır.
Bu duyumlar herhangi bir yerde, aniden ortaya çıkar. Allah Allah hiçbir şeyim yoktu. Ne oldu birdenbire demiş bile olabilirsiniz.
Bir doktora gidersiniz, ancak doktor  herhangi bir fiziksel neden bulamaz .
Peki şimdi;  bu yaşadıklarımdan nasıl kurtulurum?
Her şey düşüncelerimizde değerli dostlar,
Peki ben bu düşüncelerimi nasıl kontrol edeceğim? Kötü ve olumsuz enerjiler eşdeğer enerjileri çeker Zamanla sağlığı baltalayabilecek hastalıkların semptomlarına neden olurlar. Dahası, negatif enerji yayanlardan yaşamın tüm alanında her şey ters gitmeye başlar. Hayatınız kötüye giderse, düşüncelerinize dikkat etmeye çalışın. Üzüntü, şikayet, kötü niyet ve kötülük bağımlısı insanlar var. Hayatlarındaki tüm olaylara ve başkalarının olaylarına bu perspektiflerden bakarlar. Bu tip insanların nerdeyse yaşamak için hiç sebebi  yok gibi .
Ama sorsanız “Ben çok pozitifim” de diyebilir.
Olumsuz benlik imajı acı verici bir iç çatışma yaratır ve sizi aşırı uçlarda yaşamaya zorlar. Bir anda, insan harika olduğunu düşünür; bir diğerinde, hiçbir şey olmadığına inanabilir.
Bunlar acıdan kaçmak için kullanılan rollerdir, ancak hiçbirinde iyi hissetmenin bir yolu yoktur: ya mükemmel olduğunuzu düşünmediğiniz için ya da depresyonda olduğunuz için. Düşünmeyi ve cevaplamayı bırakın: Kendinizi bu durumlardan hangisine sokuyorsunuz? Artık bundan geçmek zorunda değilsiniz. Bu acıdan kurtulma şansınız var. Bazı durumlarda, kişinin manevi yardıma veya bu konuyla ilgili çalışan bir uzmana ihtiyacı olabilir. Destek de alabilirsiniz.
Ama unutmayın her zaman söylediğimiz bir şey var
“Her şey Sende”
Sen fark edeceksin sende ne olduğunu fark ettiğin zaman çözümler gelmeye başlar.
Bizde seanslarımızda mindfulnes denilen bir yöntemle öncelikle bir farkındalık çalışması yapıyoruz sonra çözüme geçiyoruz tabii ki çeşitli yöntemlerimiz var bunlar İçin örneğin ama bu durumda kullandığımız en iyi yöntemlerden biri regresyondur.
Peki bu durumda, kendiniz ne yapabilirsiniz? Kendi gücünüze güvenirseniz, kalbinizdeki ışığı hissederseniz, yakında iç ilhamınızın size yeni fikirler önermeye başlayacağını hissedeceksiniz. Bu savaşı yavaş yavaş kazanmanıza yardımcı olacaklar. Sevgi, anlayış, nezaket ve şefkat düşüncelerinin kalpten akmasına izin verme alışkanlığı, etraflarındaki güzelliği görme hassasiyetini arttırmanın yanı sıra, ruhu yükseltir.
Yaşama sevincini geliştirin.
Hayatınız istediğiniz yöne doğru aksın.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın efendim. Selam ve sevgilerimle.
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.
Selam ve sevgilerimle.