Bu güzel Pazar gününden herkese selam.

Bu güzel Pazar gününden herkese selam.
Günümüz tam da istediğimiz gibi aksın. Sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket içerisinde.
Hayat ne kadar ilginç gelir bazen çok uğraşırız istediğimiz bir şeyin olması için ama o her neyse olmamak için direnir ve o kapıyı kapatmamız gerekebilir.
Bazı kapılar kapanır, hayatımızda ve tarih olur, çünkü onlar bize ait olmayan yollardır. Bu  hayatın bize karşı çalıştığı anlamına gelmez, sadece bizi kaderimizde yada kodlamalarımızda  olan amaçları yerine getiren doğru yerlere yönlendirir.
Eh, her zaman istediğimiz şey bizim için gerçekten iyi değildir ve her zaman sınırlı vizyonumuzla, bizi gerçekten mutlu edecek şeyin, açmak için çok ısrar ettiğimiz kapının arkasında olmadığını iddia edebiliriz. Bu nedenle hayata güvenmek ve bizi doğru yere yönlendiren bir bilgi olduğunu anlamak gerekir.
Kendimizi mümkün olan tüm yolların bir parçası haline getiriyoruz ve bazı şeyler akmıyor, belki de bu görünmez bilgidir ki işitmiyoruz ve “orada değil” diyoruz. Çoğu zaman kabul ettiğinizde, “hayır” aldığınızda, istediğiniz gibi olmayan bir şey yüzünden hayal kırıklığına uğrarsınız.
Ve istediğimiz gibi akmadığı için bir yas ve hüzün döneminden geçmemiz gerekebilir.
Daha fazla asla ısrar etme. Sadece pişmanlık duyarak ya da “emin olmamalıyız” diye enerji harcamak, işleri yoluna koymayacağız.
Bazen bir kapının açılmadığında, bizim tüm Evrenin açıldığını algılamak için perspektifimizi  genişletmek gerekir.
Sonunda, asla çözmeyi düşünmediğimiz yolda bulabileceğimiz harikalar nelerdir?
Bizi bekleyen içsel evrenler var, her gün bizi almaya hazır, akmayan şeylerde ısrar etmekten vazgeçiyoruz ve yeni başlangıçlar için cesaretimiz var.
Hayat bizi asla terk etmez.
Bizi her zaman bizim için ne iyi olduğuna yönlendirir!
Efendim güzel bir Pazar günü olsun.
Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın
Selam ve sevgilerimle…
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM,SİZİ SEVİYORUM