Bu güzel mis gibi bahar kokulu Salı gününden selam…

Bugün kendimizle olan bağımızdan konuşalım isterim sizde isterseniz buyurun efendim.
Bazen insanlara karşı bir beklenti durumunu yaşatabiliyoruz.
İyi ama “O” insanda beklediğiniz yoksa, insanlardan kendisine ait olmayan, kendisinde zaten olmayan bir şeyin teslimini talep etmek anlamsızdır. Çünkü zaten size o sadece sahip olduğu şeyi verebilir.
Kimse haksız değil. Herkes kendine göre haklı çünkü sevginin gözüyle baktığımızda, tüm insanlar bilinç seviyelerine göre ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.  Diğer insanlar, beklentileri sizinkilerle eşleşmediğinde yanlış görünüyorlar. Tüm anlaşmazlıklar genelde başka bir kişinin bilinç seviyesinin zayıf bir şekilde anlaşılmasının sonucu olarak ortaya çıkabiliyor. Herkes sahip olduğunu verir ve eğer sahip olduğu şey sizin için yeterli değilse, emekli olması gereken sizsiniz. Buna dikkat edin lütfen!
İnsanlardan veremediklerini talep edemeyiz. O aslında veriyor ama biz alamıyoruz demektir. Başkalarının olmasını istediğimiz gibi olmasını talep edemeyiz. Çünkü onlar biz değiliz. Üzülme. Bazen anlaşamadığınız biri ya da birileri olabilir bunun İçin kızma da çünkü farklı bilinç seviyelerinde olduğunuz İçin bunlar yaşanabilir. Diğerinin bize bizde eksik olanı vermesini talep etmemeliyiz. Biz tam olarak ortaya çıkmalıyız. Kimsenin bizi tamamlama ve mutlu etme gibi yükümlülüğü yoktur. Biz boşsak ve boş kabımızla ilişki kurarsak, diğeri ne yaparsa yapsın, asla yeterli olmayacaktır. Her zaman memnunsuzluk yaşama durumumuz olabilir. Ama eğer zaten kendimizi tamamlanmışsak, herhangi bir damla daha fazla bizi taşır. Sevgiler böyle çalışır. Sadece kendinizle dolu olduğunuzda taşabilirsiniz. Bu, çok azıyla yetinmeniz gerektiği anlamına gelmez. Sen de tek parça halinde birini hak ediyorsun.
Ve diyoruz ki; az olan her şey bizden uzak dursun!
Az  sevgiden, az dikkatten, az  özenden, yetersiz korumadan ve özellikle az  ışıktan uzak durun lütfen!
Duygusal kırıntılarla yaşamayın. Sadece bir insanı gerçekten istediğiniz için değil, size sunacakları en az şeyi kabul edebilmeniz için...
Efendim güzel bir gün olsun dileklerimle, kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın.
Selam ve sevgilerimle…
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.