Güzel bir Cuma gününden selam, güzel bir bayram molasından sonra çalışmalarımız, işlerimiz başladı çok şükür, şükretmeyi unutmayım.

Gerçekten hayatın gerçeği şu ki hayat bize veriyor ve doğa bizi eşsiz kılıyor. Bu bile umutlu olmak için çok güzel bir sebep.
Hiç bir kimsenin eşi benzeri yoktur. Eşsiziz biz eşsiz farkına varın. Ne diye başkasına benzemeye çalışırız ki öyle değil mi?
Gerçek budur. Gerçeği inkar ettiğimizde ve yanılsama içinde yaşadığımızda, doğamızı veya olma arzumuzu inkar ettiğimizde ve ebeveynlerimize, modellerimize, fikirlerimize uymaya çalıştığımızda, olmaya çalıştığımızda veya bizden beklenenleri ve bizden bekleneni yaptığımızda çatışmalar doğar. Yani kendimiz gibi değil bizden istenen gibi olduğumuzda çatışmalar başlar. Gerçek senin doğanda var Gerçekle birlikte olmayı seç. Dünyanın senin biçimlendirme ve taleplerini dilediğin gibi reddet. Dünyayı içine çekme, dünyayı kopyalama, kendini uymaya zorlama.
Aslında sende her şey var kendine dön. Başkalarının yollarını bırak. Herkesin doğası farklı. Senin için yanlış bir şey yok. Hayatla baş etmenin güzel yolu senin kendi yolundur. Kendine güven. Sadece kendin ol. Senin için harika bir gün. Hayatınız tam istediğiniz gibi aksın. Kendine ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakın efendim.
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.