Nasıl yani? Şahane Salı gününden herkese selam. Bugünümüz güzel geçsin efendim hem de tam da istediğiniz gibi. Bugün kendimiz için değişim nasıl olur? Değişimimizi nasıl yapabiliriz?

Nasıl yani? Şahane Salı gününden herkese selam.
Bugünümüz güzel geçsin efendim hem de tam da istediğiniz gibi. Bugün kendimiz için değişim nasıl olur? Değişimimizi nasıl yapabiliriz? Haydi gelin Değişimi konuşalım.
 Bana danışmanlarımın en sık sordukları sorulardan biri, “Değişim için motivasyonu nasıl bulurum?”
Cevap basit, yapamazsın. Gerçek şu ki, hayatınızı değiştiren zor ve korkutucu şeyleri yapmaya kendinizi asla hazır veya motive hissetmeyeceksiniz.
Çünkü gerçek şu ki, zihniniz sizi korumak için kablolu.
Bu yüzden korkutucu veya yeni şeyler yapmak için motive olamıyorsunuz. Olay bu değişmek, iş kurmak, en iyi ebeveyn olmak, en iyi eş olmak için zor, belirsiz veya korkutucu şeyleri yapmanız gerekecek. Bu sorunu yaratan riskler almanız gerekecek.
Kısacası konfor alanından çıkman gerekecek.
Kolay mı olacak sanıyorsun?
HİÇBİR ZAMAN ESKİSİ GİBİ HİSSETMEYECEKSİNİZ.
E ne yapıyorsun? Deneyecek misin?
Yine de yaparsın. Bu da beni hack motivasyonu için gezegendeki en iyi tek araca getiriyor… Bilinçaltımızı hacklemek lazım.
Sonuç olarak, kendinizi hazır hissetmediğinizde, korktuğunuzda veya insanlar yapamayacağınızı söylediğinde bile, her gün küçük şeyleri yapmak için kendinizi zorlamak gerekiyor Örneğin Kendinize verdiğiniz sözleri tutmalısınız. Evet Efendim aynen öyle...
Şimdi bakın bakalım istediğiniz hayatta ne var?
Bolluk & bereket mi? ,
Zenginlik mi? ,
Özgüven mi?
Sağlık mı?
Sağlıklı ilişkiler mi?
Evet dostlarım tamamen farklı bir hayattan bir karar uzaktasın. Motive olmak için beklemeyi bırakıp sadece başlamalısın. Bu güzel Ssalı gününüzde hayatınız tam da istediğiniz gibi aksın efendim Güneş ışığınız olsun, pırıl pırıl parlayın. Kendinize ve çevrenize Sevgiyle ve aşkla bakın efendim.
Selam ve sevgilerimle.
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM