Duygular manyetik alan yaratır. Güzel, mis kokulu bir Cuma gününden herkese selam.

Duygular manyetik alan yaratır. Güzel, mis kokulu bir Cuma gününden herkese selam. Bu güzel günümüzde düşüncelerimizin kontrolü ve de dolayısıyla da duygularımızın kontrolü bunu başarabildiğimizde de istediklerimizi kendimize çekmekten konuşacağız.
Duygularınız arzunuzla çatıştığında, duygunuz başaran olacaktır.
İki düşünce alıyorsunuz. İyi duygularınız aracılığıyla sevgi verdiğinizde neler olduğunu anlamanızı istiyorum çünkü bu gerçekten muhteşem. Duygularınız sizi tamamen çevreleyen bir manyetik alan yaratıyor. Her insan bir manyetik alanla çevrilidir ve aynı şekilde nereye giderseniz gidin veya manyetik alan sizinle birlikte gelir.
İnsan vücudun da sarmalamış bir şekilde bulunan ve kendisine özgü bir rengi olan elektromanyetik bulunur bu alana aura ya da halle adı verilmektedir.
Her insanın etrafında bulunan aura gerçekten bir manyetik alandır ve sizi çevreleyen alanınızın manyetizması aracılığıyla hayatınıza çekilirsiniz. Ya da her an alanınızın pozitif mi yoksa negatif mi olduğunu belirlemesi, duygularınızın işidir.
Duygularınız, sözleriniz veya eylemlerinizle her daim sevgi verdiğinizde, sizi çevreleyen alana daha fazla sevgi verirsiniz.
Ne kadar çok sevgi verirseniz, manyetik alanınız o kadar büyük ve güçlü olur.
Manyetik alanınızdaki her şey kendine çekiyor ve aynı şekilde alanınızda ne kadar çok sevgi varsa, sevdiğiniz şeyleri çekmek için o kadar fazla gücünüz var.
Alanınızdaki manyetik gücün o kadar güçlü ve pozitif olduğu herhangi bir noktayı kontrol edebilirsiniz,
iyi bir şey hayal etmek ve hissetmek için bir hayal gücünüz var. Bu, sahip olduğunuz inanılmaz güçtür. Ve bu aşka güç veren olağanüstü güçtür. Düşünme ve hissetme yeteneklerimizle tüm düşünceleriniz üzerinde kendi kontrolünüzü sağlayabildiğinizde  kendi hükümetinizi kurmuş olacaksınız .
Eee bundan güzeli olabilir mi?
Bu senin üzerinde senin hakimiyetin olması demek. Bu güzel Cuma günümüzde hem kendimize hem etrafımıza Sevgimiz bol olsun.
Hayırlı Cumalar dileklerimle. Size selam ve sevgiler gönderiyorum efendim.
SİZİ SEVİYORUM,  SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.